Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2024 00:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Doğanın incisi Zinav Gölü, ziyaretçilerini cezbediyor

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde yer alan Zinav Gölü, ilkbaharın gelişiyle birlikte kartpostallık manzaralar sunuyor. 1.5 kilometrekarelik alanı ve 25 metre derinliği ile dikkat çeken göl, çevresindeki korunmuş orman alanı ve barındırdığı balık türleriyle doğaseverlerin gözde mekânı haline geliyor.
Tokat’ın Reşadiye ilçesinde bulunan Zinav Gölü, eşsiz doğa manzaralarıyla ziyaretçilerini mest ediyor. Reşadiye ilçesine 16 kilometre, Tokat il merkezine ise 172 kilometre uzaklıkta yer alan Zinav Gölü, ilkbaharın gelişiyle birlikte kartpostallık görüntüler oluşturdu. Kanyondan gelen küçük sularla beslenen Zinav Gölü, ortalama 1.5 kilometrekarelik bir alana yayılıyor ve 25 metre derinliğe sahip. Göl, çevresindeki korunmaya alınmış orman alanı ile doğal güzelliklerini koruyor. Ziyaretçiler, burada çeşitli balık türlerini de gözlemleyebiliyor. Doğa tutkunlarının ilgisini çeken Zinav Gölü, huzur dolu atmosferi ve muhteşem manzaralarıyla özellikle fotoğraf meraklılarının uğrak noktalarından biri haline geldi. Zinav Gölü, doğaseverler için sunduğu eşsiz güzelliklerle, Tokat ve çevresinde doğayla iç içe şehir karmaşasından kaçmak isteyenlerin başlıca tercihleri arasında yer alıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Köy muhtarı kazara meslektaşını vurdu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisine saldıran köpeği korkutmak için tabancayla ateş eden köy muhtarı, kazara yanında bulunan meslektaşını vurdu.
Olay, Kastamonu’nun Daday ilçesi Çavuşlu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, köy muhtarı H.Ç. (49), kendisine saldıran köpeği korkutmak için tabancasıyla yere ateş etti. H.Ç.’nin tabancasından çıkan kurşun, yanında bulunan bulanan Karabük’ün Eflani ilçesi Osmanlar köyü muhtarı Mehmet Ulukaya’ya (46) isabet etti. 112 Acil Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan Mehmet Ulukaya Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ulukaya’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Jandarma takımları olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin