Reklam
Reklam

Doğal ağaç tünelli yol, kar manzaralarıyla mest etti

012 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2025 12:59 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yer alan ve doğal yapısıyla dikkat çeken ağaç tünel, kar yağışıyla birlikte kartpostallık görüntülere sahne oldu.

Karabük’te nisan ayında etkili olan kar yağışı sonrası doğa beyaza büründü.

Karabük-Bartın kara yolunda iki yandan uzanan ağaçların dallarının oluşturduğu doğal ağaç tünel karla birlikte beyaz örtüyle kaplandı.

Yılın her döneminde doğaseverlerin ilgisini çeken ağaç tünel, karla birlikte görsel şölen oluşturdu. O anlar dron ile görüntülendi.

Bu güzergahı kullanan vatandaşlar beyaz gelinliği giyen ağaç tüneldeki eşsiz manzarayı bol bol fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi.

Baharı beklerken kışın tekrar geri geldiğini belirten Uğur Camcı, “Buranın her mevsim güzel görüntüleri var” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kumluca’da yangın paniği

kumlucada yangin panigi pgRGqnL4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin