Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Kasım, 2022 14:43 tarihinde yayınlandı
0

Doğa Turizmi Etkinlikleri Devam Ediyor

Karabük Üniversitesi Doğa Sporları Kulübü ve Dağcılık Federasyonu Karabük İl Temsilciliği personelleri Doğa Turizmi etkinlikleri kapsamında  Baklabostan Tabiat Parkına giderek doğa gezisi yaptı.

Baklobostan Tabiat Parkında bir araya gelen doğa severler, Baklabostan Şelalesi, orman denizi seyir terası ve yaban hayatı gözlem kulesini ziyaret ettiler.

Doğa severler, Doğa yürüyüşü boyunca tabiat parkının biyolojik çeşitliliği, yaban hayatı, flora ve fauna türleri ile korunan alanlarla ilgili  yetkililerden  bilgiler aldılar. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin