Reklam
Reklam

Doğa Harikası Kayalıdere Şelaleleri Turizme Açılmayı Bekliyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Mayıs, 2015 07:48 tarihinde yayınlandı
0

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesine bağlı Kayalıdere köyünde bulunan Kayalıdere şelaleleri turizme açılmayı bekliyor.
Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kayalıdere köyündeki Kayalıdere Şelaleleri havaların ısınmaya başlaması ile birlikte doğa turizmini seven vatandaşların ilgisini çekiyor. Ereğli ilçe merkezine yaklaşık 35 kilometre mesafede bulunan 25 metre uzunluğundaki şelale görenleri kendisine hayran bırakıyor. Kayalıdere çayı üzerinde irili ufaklı 7 şelale bulunurken, büyük şelalenin üst kısmında yaklaşık 50 metre uzunluğunda taşlardan oluşan doğal akua park bulunuyor. Kayalıdere Çayı ve şelalelerinin etrafının geniş alanda metrelerce yükseklikteki ağaçlarla çevrili olması bölgeyi doğa sporları yönünden cazip kılıyor.
İnternette görüntülerini izlediği şelaleleri görmek için İstanbul’dan Ereğli ilçesine gelen Selçuk Göktepe, şelaleri çok beğendiğini ve mutlaka turizme kazandırılması gerektiğini söyledi. Göktepe, “Burasını bana söylediklerinde inanmamıştım. Kanyon gibi bu kadar kuytu güzel bir vadinin olacağına inanmamıştım. Çocukluğum geçti Ereğli’de ama böyle güzel bir yer olacağını düşünmemiştim ama hayal kırıklığına uğradım. İyi ki de uğramışım. Burası çok güzel. Bayağı bir yorulduk ama muhteşem. Yukarıdaki manzara da harika. Buraya birilerinin dokunması, Burasının turizme açılması lazım. Çok güzel, iyi ki gelmişim. Çok mutluyum şu an. Hava da çok sıcak, nem yok. Kendimi çok rahat hissediyorum.
Araba ile yolculuk yaptım. Sıcakta kaldım. Ama buraya gelince bütün yorgunluğum gitti. İyi ki buradayım. Herkese tavsiye ederim. Zaten internetten de paylaşacağım. Herkesi buraya davet edeceğim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin