Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ağustos, 2023 13:13 tarihinde yayınlandı
0

Dışişleri Bakanlığından İsveç’te düzenlenen terör propagandasına sert tepki

Dışişleri Bakanlığı, Stokholm’de, bir kez daha, PKK iltisaklı bir grubun terör örgütü sembolleriyle propaganda yapmasını kınayarak İsveç’e üstlendiği taahhütleri hatırlattı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Stokholm’de bugün düzenlenen bir etkinlikte, bir kez daha, PKK iltisaklı bir grubun terör örgütü sembolleriyle propaganda yapmasına ve Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik çirkin eylemde bulunmasına müsaade edilmesini en ağır şekilde kınıyoruz. İsveç’in PKK ve uzantılarının eylemlerini engellemek bağlamında üstlendiği taahhütlerini hatırlatmak isteriz.” ifadelerine yer verildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
dqdq
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Mayıs, 2026 09:56 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çağatay’dan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine ziyaret

Vali Oktay Çağatay; Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanlığı, Şehit Aileleri Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Karabük Şubesini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında; Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sebahattin Çorbacı, Şehit Aileleri Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Sefer Topçu ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Karabük Şube Başkanı Yüksel Orak ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Vali Oktay Çağatay, şehit aileleri ve gazilerin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu vurguladı.

Gerçekleştirilen görüşmelerde derneklerin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Oktay Çağatay, devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu ifade ederek, gösterilen fedakarlıkların asla unutulmayacağını belirtti.

Ziyaretlerde ayrıca Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek, şehitler ve ebediyete irtihal eden gaziler için dua edildi.

Ziyarete; Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç de eşlik etti. ValiOktay Çağatay’a teşekkür eden Dernek Başkanları, şehit aileleri ve gazilere gösterilen ilgi ve destekten duydukları memnuniyeti ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin