Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ağustos, 2023 13:13 tarihinde yayınlandı
0

Dışişleri Bakanlığından İsveç’te düzenlenen terör propagandasına sert tepki

Dışişleri Bakanlığı, Stokholm’de, bir kez daha, PKK iltisaklı bir grubun terör örgütü sembolleriyle propaganda yapmasını kınayarak İsveç’e üstlendiği taahhütleri hatırlattı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Stokholm’de bugün düzenlenen bir etkinlikte, bir kez daha, PKK iltisaklı bir grubun terör örgütü sembolleriyle propaganda yapmasına ve Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik çirkin eylemde bulunmasına müsaade edilmesini en ağır şekilde kınıyoruz. İsveç’in PKK ve uzantılarının eylemlerini engellemek bağlamında üstlendiği taahhütlerini hatırlatmak isteriz.” ifadelerine yer verildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
s2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
08 Mayıs, 2026 10:42 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti’de yerel yönetimlerle istişare toplantısı

AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nda, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman ile AK Partili ilçe belediye başkanlarının katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya başkanlık eden AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, yerel yönetim çalışmalarının ele alındığını belirterek, vatandaş odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Başkan Salt, yaptığı açıklamada, “Milletle bütünleşen yerel yönetimler vizyonumuz doğrultusunda; milletimizin istekleri ve beklentilerini esas alan eser ve hizmet siyasetimizi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. İl Genel Meclisi Başkanımız ve belediye başkanlarımızla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.

Toplantıda şehirlerin ihtiyaçları, devam eden yatırımlar ile vatandaşların talep ve beklentilerinin değerlendirildiğini aktaran Salt, önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine görüş alışverişinde bulunulduğunu kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin