Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2023 12:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Dili sürçen Özgür Özel Üsküdar’ı il yaptı

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, Amasya’da partililerle buluştuğu toplantıda İstanbul’un ilçesi Üsküdar’ı il yaptı. Yanındakilerin de uyarmasıyla dilinin sürçtüğünü fark eden Özgür Özel, durumu düzeltti.
CHP Amasya İl Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyaretin basına açık bölümündeki konuşmasında CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı yaptığını belirttiği İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş’ı işaret eden Özgür Özel, “Örneğin Üsküdar il başkanı olarak çok gözbebeği bir il başkanımızdı” dedi.
Yanındakilerin de uyarmasıyla hatasını fark edip ilçe başkanı olarak düzelten Özel’in “Özgür Özel Üsküdar’ı il yaptı derler” sözlerine kendisi ve yanındakiler de güldü.

"İttifak yapmazsak harakiri olur"
Basında çıkan “İYİ Parti’yle ittifak yapmayıp karşılıklı kaybettirmek harakiri olur” sözlerini değerlendirip yerel seçimlerde kazanılan belediyeleri hatırlatan Özel, “Biz bu belediyeleri sadece geçmiş seçimde yaşanan bazı şeyler, seçimin öncesinde, sırasında, sonrasındaki bazı yaşananlar ve kırgınlıklar üzerinden okur ve ittifak yapabilip de kazanabileceğimiz yerlerde ittifak yapmazsak harakiri yapmış oluruz. Ayrı ayrı kazandığımız yerlerde hiç şüphe yok. Siyaset harakiri yapmak için, kendini zayıf düşürmek için, kendine kaybettirmek için yapılmaz” şeklinde konuştu.
Toplantıya milletvekilleri Umut Akdoğan, Ulaş Karasu ve Hikmet Yalım Halıcı, CHP Amasya İl Başkanı Turgay Sevindi ile Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı da katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2025 21:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eflani maçı kazandı BAL’da kaldı

Eflanispor Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play Out maçında Safranboluspor'u 3-1 yenerek BAL Ligi'nde kaldı ve Karabük'ü temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda BAL Ligi Play Off-Play Out maçında Eflanispor ile Safranboluspor ile karşı karşıya geldi. Eflani temsilcisi maçı 3-1 kazandı.
Eflanispor'da goller Serhat Özyılmaz, Ömer Faruk Babuşcu ve Berkcan Aktaş'tan gelirken Safranbolu ekibin tek golünü Abdülkadir Fırat attı.
Eflani temsilcisi BAL Ligi'nde kalmaya devam ederken Kulüp Başkanı İrfan Topçu başkanlığı bu maçtan sorna bıraktığını haftalar önce açıklamıştı. Eflanispor'da ilerleyen günlerde gelişmeler yaşanacak. Safranboluspor ise Karabük 1. Amatör Futbol Ligi'nde yeniden şampiyon olmak için ter dökecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin