blank
Asuman Doğan tarafından
23 Ocak, 2025 15:38 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Dijital Pazarlama ve E-Ticaret Eğitimleri Tamamlandı

Karabük Belediyesi’nin, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) iş birliğiyle hayata geçirdiği “Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri” projesi kapsamında düzenlenen Dijital Pazarlama ve E-Ticaret eğitimleri başarıyla tamamlandı.

Avrupa Birliği hibe fonu desteğiyle Karabük Belediyesi Bilim Merkezi’nde kurulan Dijital Mesleki Eğitim Merkezi’ne bağlı olarak yürütülen ve 2 ay süren eğitimlere toplamda 88 kişi katıldı. Eğitimler, alanında uzman akademisyenler tarafından gerçekleştirildi. Katılımcılar, bu eğitimler sayesinde dijital becerilerini geliştirme ve e-ticaret dünyasında kendilerine yeni fırsatlar yaratma şansı buldu.

Eğitimleri başarıyla tamamlayan 88 katılımcıya katılım belgeleri, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Temel ve Karabük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ersin Özmen tarafından takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Polis kovalamacasıyla yakalanan sürücü alkollü çıktı

Bartın’da uygulama yapan polis gruplarının ’dur’ ihtarına uymayan aracın şoförü kovalamacayla yakalandı.
Bartın-Zonguldak yolu Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınlarında uygulama yapan trafik polis takımlarının ’dur’ ihtarına uymayan 74 BM 622 plakamı araç ile polis grupları ortasında kovalamaca başladı. Takımların kovalamacası ile araç, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki trafik ışıklarının bulunduğu alanda sıkıştırıldı. Araç içerisindeki şoför ve yanında bulunan 1 kişi takımlar tarafından etkisiz hali getirildi. Araç şoförünün 160 promil alkollü olduğu tespit edildi. Şoför ve yanındaki şahıs sıhhat raporu için Bartın Devlet Hastanesi’ne, süreçler için ise polis merkezine götürüldü.
Araç ise bağlanarak cazibeli yardımıyla yediemin otoparkına çekildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin