Reklam
Reklam
6792380447542
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Ocak, 2025 15:38 tarihinde yayınlandı
0

Dijital Pazarlama ve E-Ticaret Eğitimleri Tamamlandı

Karabük Belediyesi’nin, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) iş birliğiyle hayata geçirdiği “Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri” projesi kapsamında düzenlenen Dijital Pazarlama ve E-Ticaret eğitimleri başarıyla tamamlandı.

Avrupa Birliği hibe fonu desteğiyle Karabük Belediyesi Bilim Merkezi’nde kurulan Dijital Mesleki Eğitim Merkezi’ne bağlı olarak yürütülen ve 2 ay süren eğitimlere toplamda 88 kişi katıldı. Eğitimler, alanında uzman akademisyenler tarafından gerçekleştirildi. Katılımcılar, bu eğitimler sayesinde dijital becerilerini geliştirme ve e-ticaret dünyasında kendilerine yeni fırsatlar yaratma şansı buldu.

Eğitimleri başarıyla tamamlayan 88 katılımcıya katılım belgeleri, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Temel ve Karabük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ersin Özmen tarafından takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta takla atan otomobildeki 1 kisi oldu 5 kisi yaralandi lu9vDttE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında D-100 Karayolu Irmak köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Reşadiye istikametinden Sivas’ın Koyulhisar ilçesi yönüne seyir halinde olan O. D. (36) yönetimindeki 16 AY 840 plakalı Kia marka otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü Osman Dündar ile araçta bulunan Ö. S. D. (9), S. D. (37), A. T. D. (5) ve E. Y. (48) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Meliha Dündar (60) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Meliha Dündar’ın cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunup bulunmadığının yapılacak tetkiklerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin