Tokat’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere nazaran kaza, Tokat’ın Niksar ilçesine bağlı Kapıağzı köyünde meydana geldi. Kapıağzı köyünde yaşayan D.H. (67) konutunun bahçesinde sürdüğü 60 NB 046 plakalı traktörün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda traktör devrildi. Devrilme sonucu D.H. traktörün altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerinde bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma grupları sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti
Berberler ve Kuaförler Günü’nde anlamlı ziyaret
Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık, 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü dolayısıyla kentte faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafını ziyaret ederek günlerini kutladı.
Berber ve kuaförlük mesleğinin toplum yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Işık, esnafın talep ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaretlerde meslektaşlarıyla bir araya gelen Işık, sektörün gelişimi ve esnafın karşılaştığı sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Gün kapsamında çeşitli temaslarda da bulunan Işık, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç’ı makamlarında ziyaret etti.
Ziyaretlerde berber ve kuaför esnafının kent ekonomisine ve sosyal yaşama sunduğu katkılar ele alınırken, meslek grubunun karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Erol Işık, berberlik ve kuaförlük mesleğinin büyük emek ve özveri gerektirdiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için fedakarca çalışan tüm berber ve kuaför esnafımızın 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü’nü kutluyorum. Esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

