Devrilen pikapın sürücüsü yara almadan kurtuldu - Karabük Haber Postası
devrilen pikapin surucusu yara almadan kurtuldu ItsCl7wQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ekim, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrilen pikapın sürücüsü yara almadan kurtuldu

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde şarampole devrilen pikabın sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Kaza, İhsangazi ilçesi Kastamonu-İhsangazi karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Ç. idaresindeki 37 HH 488 plakalı plakalı pikap, sürcüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yan yattı. Kazada M.Ç., yara almadan kurtuldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından pikap yoldan kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
DQ
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
08 Nisan, 2026 14:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Dolmuş duraklarında altyapı sorunu tepki çekiyor

Karabük dolmuş duraklarında yaşanan altyapı yetersizliği vatandaşların tepkisine neden oluyor. Özellikle yağışlı havalarda durak çevresindeki giderlerin taşması sonucu oluşan kirli su birikintileri, hem yayaların günlük yaşamını zorlaştırıyor hem de çevre kirliliğine yol açıyor.

Yağmur sonrası taşan giderlerden akan kirli suyun kaldırımlara yayılması, duraklarda bekleyen vatandaşları zor durumda bırakıyor. Vatandaşlar, su birikintilerinden korunmak için büyük çaba harcadıklarını belirtirken, bazı noktalarda kötü koku ve hijyen sorununun da ortaya çıktığını ifade ediyor.

.Vatandaşlar, yetkililerden soruna kalıcı çözüm bulunmasını talep ederken, altyapı sistemlerinin gözden geçirilmesi ve gerekli bakım çalışmalarının bir an önce yapılması gerektiğini vurguluyor. Özellikle yağışlı mevsimlerde tekrar eden bu sorunun, modern şehircilik anlayışıyla bağdaşmadığını ifade eden vatandaşlar, ilgili kurumların daha hızlı harekete geçmesini bekliyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin