Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde şarampole devrilen pikabın sürücüsü yara almadan kurtuldu.
Kaza, İhsangazi ilçesi Kastamonu-İhsangazi karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Ç. idaresindeki 37 HH 488 plakalı plakalı pikap, sürcüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yan yattı. Kazada M.Ç., yara almadan kurtuldu.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından pikap yoldan kaldırıldı.


Devrilen pikapın sürücüsü yara almadan kurtuldu
TEM’in Düzce geçişinde arefe günü trafik akıcı ilerliyor
Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçirmek için yola çıkan sürücüler, TEM Otoyolu’nun Düzce geçişinde rahat bir yolculuk yapıyor.
Bayram arefesinde yola koyulan tatilcilerin otoyolun özellikle Ankara istikametinde oluşturduğu hareketlilik, önceki bayramların aksine akıcı seyirde ilerliyor. Güzergah boyunca araç sayısında dönemsel artış gözlense de ulaşımda herhangi bir aksama veya trafik sıkışıklığı yaşanmıyor. Otoyolun Düzce geçişindeki bu rahat trafik akışı, dron ile havadan da görüntülendi.
Bölgede görev yapan trafik ve karayolları ekipleri, sürücüleri hız limitlerine uymaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıyor.
Öte yandan yetkililer, otoyoldaki sakinliğin mesai saati bitimi olan 17.00’den itibaren yerini kısmi bir hareketliliğe bırakabileceğini değerlendiriyor.

