Devrilen pikapın sürücüsü yara almadan kurtuldu - Karabük Haber Postası
devrilen pikapin surucusu yara almadan kurtuldu ItsCl7wQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ekim, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrilen pikapın sürücüsü yara almadan kurtuldu

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde şarampole devrilen pikabın sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Kaza, İhsangazi ilçesi Kastamonu-İhsangazi karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Ç. idaresindeki 37 HH 488 plakalı plakalı pikap, sürcüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yan yattı. Kazada M.Ç., yara almadan kurtuldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından pikap yoldan kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak ve bartin icin firtina uyarisi wOdn9KwB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak ve Bartın için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde rüzgârın 17 Nisan 2026 günü öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiği, uyarının ise 13.00 ile 23.59 saatleri arasında geçerli olacağı bildirildi.

Meteorolojik değerlendirmede, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin