Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2017 13:53 tarihinde yayınlandı
0

Devrilen biçerdöverin altına kaldı

Eflani ilçesi’nde tarlada çalıştıkları sırada biçerdöverin devrilmesi sonucu altında kalan 63 yaşındaki Zeki Çırak yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Demirli Köyü Küpelik Mahallesi mevkiinde Zeki Çırak yönetimindeki biçerdöver buğday hasadı yaparken bir anda devrildi. Devrilen biçerdöverin altında kalan Çırak’ı görenler durumu 112 Acil Servisi, AFAD ve Jandarmayı arayarak yardım istedi. Olay yerine ulaşan Karabük il AFAD ekiplerinin müdahalesi sonrası yaşlı adam yaklaşık 1 saat süren çalışma sonrası biçerdöverin altından yaralı olarak kurtarıldı. Olay yerinde hazır bekleyen 112 ambulansı tarafından ilk olarak Eflani Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çırak, ilk tedavisi burada yapıldıktan sonra sevk edildiği Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Olayla ilgili Jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zihinsel engelli kizina istismari ogrenince kalbi buna dayanmayan anne icin savsat halki bir araya 9gaPzAt4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zihinsel engelli kızına istismarı öğrenince kalbi buna dayanmayan anne için Şavşat halkı bir araya geldi

Artvin’de zihinsel engelli kızına yönelik cinsel istismar iddiasını öğrendikten sonra fenalaşarak hayatını kaybeden anne Nalan Kaya için vatandaşlar bir araya geldi. Düzenlenen yürüyüşte kadına, çocuğa ve engelli bireylere yönelik şiddete dikkat çekildi.

Artvin’in Şavşat ilçesinde zihinsel engelli kızına yönelik cinsel istismar iddiasını öğrendikten sonra fenalaşarak hayatını kaybeden Nalan Kaya için Şavşat Kadın Derneği öncülüğünde basın açıklaması ve yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe merkezinde toplanan vatandaşlar, ellerinde Nalan Kaya’nın fotoğraflarını taşıdı. Basın açıklamasının ardından kalabalık, Kaya’nın işlettiği markete kadar yürüyerek, iş yerinin kapısına gül ve karanfil bıraktı.

Grup adına basın açıklaması yapan Şavşat Kadın Derneği Başkanı Fatma Acar Çelik, “5 Mayıs 2026 tarihinde ilçemizde yaşanan ve hepimizin vicdanında derin yaralar açan elim olay karşısında bir araya geldik. Yapılan bu açıklama hiçbir siyasi düşüncenin ya da provokasyonun parçası değildir. Amacımız kadınlara, çocuklara ve engellilere yönelik her türlü şiddet ve istismarın karşısında olduğumuzu kamuoyuyla paylaşmaktır. İlçemizde yaşanan insanlık dışı olay hepimizi derinden sarstı. Evet bir annenin yüreği bu acıya dayanamadı. Bugün burada yükselen ses sadece öfkenin değil, vicdanın da sesi olsun istiyoruz. Hiçbir kadın korkuyla yaşamasın. Hiçbir çocuk suskun bırakılmasın. Hiçbir engelli birey savunmasız hissetmesin” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin