Devrilen biçerdöverin altına kaldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2017 13:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrilen biçerdöverin altına kaldı

Eflani ilçesi’nde tarlada çalıştıkları sırada biçerdöverin devrilmesi sonucu altında kalan 63 yaşındaki Zeki Çırak yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Demirli Köyü Küpelik Mahallesi mevkiinde Zeki Çırak yönetimindeki biçerdöver buğday hasadı yaparken bir anda devrildi. Devrilen biçerdöverin altında kalan Çırak’ı görenler durumu 112 Acil Servisi, AFAD ve Jandarmayı arayarak yardım istedi. Olay yerine ulaşan Karabük il AFAD ekiplerinin müdahalesi sonrası yaşlı adam yaklaşık 1 saat süren çalışma sonrası biçerdöverin altından yaralı olarak kurtarıldı. Olay yerinde hazır bekleyen 112 ambulansı tarafından ilk olarak Eflani Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çırak, ilk tedavisi burada yapıldıktan sonra sevk edildiği Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Olayla ilgili Jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile samsunda mn7gOqzb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile Samsun’da

Türkiye ile Rusya arasındaki deniz turizmi yeniden hareketlenirken, Rus turistleri taşıyan Astoria Grande aylar sonra Samsun’a demirledi. 856’sı yolcu olmak üzere toplam bin 300 kişilik kafile, kente turizm açısından canlılık getirdi.

Sochi Limanı’ndan hareket eden kruvaziyer; İzmir, İstanbul ve Bartın duraklarının ardından sabah saatlerinde Samsun Limanı’na ulaştı. Liman işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistler, vakit kaybetmeden kenti keşfetmeye başladı.

Ziyaretçiler en çok Atakum sahili, Amisos Tepesi ve Bandırma Vapuru Müzesi’ne ilgi gösterirken, şehir merkezindeki alışveriş noktalarında da yoğunluk oluşturdu. Turistlerin bir kısmı ise düzenlenen turlarla Samsun’un ilçelerindeki turistik alanları gezdi.

Günün ilerleyen saatlerinde Samsun’dan ayrılması planlanan kruvaziyer, rotasını Trabzon’a çevirecek. Buradaki ziyaretin ardından gemi, yeniden Rusya’ya dönerek Türkiye turunu tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin