İslam aleminin kutsal ayı olan Ramazan ayının başlaması ile birlikte Devrek’te pide fiyatları da muhakkak oldu.
11 ayın sultanı olan Ramazan ayının başlaması ile iftarların ve sahurların olmazsa olmazları ortasında yer alan ramazan pidesinin fiyatları Devrek ilçesinde tekrar güncellendi.
Sade ve yumurtalı olarak ilçede iki çeşit olarak vatandaşların tüketimine sunulan 350 gr sade pide 30 liraya tekrar tıpkı gramajda yumurtalı olarak imal edilen pide ise 35 liraya satılmaya başlandı.
Fırın işletmecisi Mehmet Fazilet,” Geçtiğimiz yıllarda sene fiyatlarımız epey makuldü lakin bu sene masraf maliyetlerinin tırmanışa geçmesi bizlere yansıdığı üzere maalesef tüm eserlerde olduğu üzere vatandaşlarımıza da yansıması kaçınılmaz oldu” diye konuştu.


Devrek’te ramazan pidesinin yeni fiyatları belli oldu
Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.
İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

