Devrek’te öğretmene teşekkür plaketi - Karabük Haber Postası
devrekte ogretmene tesekkur plaketi BcweQgJC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Haziran, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te öğretmene teşekkür plaketi

Devrek’te Rosak Derneği tarafından teşekkür plaketi verildi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Rüştü Onur Sanat Merkezi Derneği (ROSAK) tarafından halk oyunlarına verdiği katkılardan ötürü emekli öğretmene teşekkür plaketi takdim edildi. Devrek ve Çaycuma’da halk oyunlarının hayata geçirilmesinde ve sergilenmesinde katkıları olan emekli öğretmen Nilgün Çelik’e özverili çalışmalarından ötürü teşekkür plaketi verildi.

Devrek İlçe Spor Müdürlüğünde gerçekleştirilen plaket takdim merasiminde Devrek Halk Oyunları İşçisi hazır bulunurken, teşekkür plaketini Devrek Gençlik ve İlçe Müdürü Cihan Durdubaş takdim etti.

Kasım 2024 yılından bu yana haftada iki sefer halk oyunları kümesini çalıştıran Nilgün Çelik, “Öncelikle beni bu plakete layık gören müdürümüze ve arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum beni onore ettikleri için. Maksadımız unutulmaya yüz tutmuş kültürümüzü öğretmeye ve sevdirmeye çalışmaktır. Arkadaşlarımızla birlikte halk oyunlarını hem öğrenmeye hem de vatandaşlarımıza aşılamaya çalıştık ve bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
spor yaparken fenalasan hemsire hayatini kaybetti ZpOyJGRl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Spor yaparken fenalaşan hemşire hayatını kaybetti

Zonguldak’ta bir salonda spor yaptığı esnada fenalaşarak hastaneye kaldırılan hemşire, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir spor salonunda yaşandı. Türk Kızılay Zonguldak Şubesi’nde görev yapan hemşire Eda Kerim Tekin (47), spor salonunda antrenman yaptığı esnada rahatsızlandı. Fenalaşan Tekin için salona çağrılan sağlık ekipleri, hemşireye ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Tekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eda Kerim Tekin’in 21 yıldır Kızılay’da görev yaptığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin