Reklam
Reklam
devrekte ekmek fiyatlari yeniden guncellendi LlPrS2hv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ocak, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Devrek’te ekmek fiyatları yeniden güncellendi

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde ekmek fiyatları tekrar güncellendi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde unlu mamuller ortasında yer alan ekmeğin fiyatları yine belirlendi. Uzun vakitten bu yana fiyatlarda değişiklik yapılmadığını Faziletler Ekmek Fabrikasının Sahibi fırın işletmecisi Mehmet Fazilet, “Gerek akaryakıta üst üste gelen fiyat artışları, gerek unlara gelen artırımlar ve öteki masraflarında artması nedeniyle ilçede faaliyet gösteren fırıncılar olarak ilgili üniteler yaptığımız müracaat sonucunda ilçemizde ekmek fiyatları tekrar güncellenmiştir. Fiyatların yine belirlenmesine karşın mamullerde de gramaj artışına gidilmiştir” diye konuştu.

Devrek’te Yeni fiyatlardan satışa başlayan fırıncılar 240 gr ekmek fiyatı 15 liradan 480 gr ekmek fiyatı 30 lira, 1000 gr ekmek, 62.50, 350 gr sade pide 30 lira ve 350 gr yumurtalı pide 35 lira olarak belirlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonsporda yeni sezon zirvesi VQDFwSmQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzonspor’da yeni sezon zirvesi

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bordo-mavili kulübün yöneticileri ile teknik heyeti, İstanbul’da bir araya gelerek geride kalan sezonu ve yeni döneme ilişkin yol haritasını masaya yatırdı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Takım Menajeri Emrah Tok ve Teknik Direktör Fatih Tekke’nin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında, kulübün sportif ve mali gündemine ilişkin önemli konular görüşüldü.

Geçen sezon ve transfer çalışmaları değerlendirildi

Toplantıda, geride kalan sezonun genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden transfer çalışmaları ve mevcut kadro planlaması da ele alındı. Yönetim ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bütçe, mali yapı ve akademi gündemdeydi

Görüşmede kulübün bütçe planlaması ve mali konuların yanı sıra akademi yapılanmasına ilişkin başlıklar da değerlendirildi. Trabzonspor’un sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda altyapı organizasyonunun geliştirilmesine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.

Avrupa hedefleri konuşuldu

Toplantıda ayrıca yeni sezon hedefleri ile bordo-mavili ekibin Avrupa kupalarında mücadele edeceği süreçte izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Yönetim ve teknik heyetin, takımın sportif başarılarını artırmaya yönelik planlamalar konusunda görüş birliğine vardığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin