Zonguldak’ın Devrek ilçesinde ekmek fiyatları tekrar güncellendi.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde unlu mamuller ortasında yer alan ekmeğin fiyatları yine belirlendi. Uzun vakitten bu yana fiyatlarda değişiklik yapılmadığını Faziletler Ekmek Fabrikasının Sahibi fırın işletmecisi Mehmet Fazilet, “Gerek akaryakıta üst üste gelen fiyat artışları, gerek unlara gelen artırımlar ve öteki masraflarında artması nedeniyle ilçede faaliyet gösteren fırıncılar olarak ilgili üniteler yaptığımız müracaat sonucunda ilçemizde ekmek fiyatları tekrar güncellenmiştir. Fiyatların yine belirlenmesine karşın mamullerde de gramaj artışına gidilmiştir” diye konuştu.
Devrek’te Yeni fiyatlardan satışa başlayan fırıncılar 240 gr ekmek fiyatı 15 liradan 480 gr ekmek fiyatı 30 lira, 1000 gr ekmek, 62.50, 350 gr sade pide 30 lira ve 350 gr yumurtalı pide 35 lira olarak belirlendi.


Devrek’te ekmek fiyatları yeniden güncellendi
TeknoKarabük’te geleceğin kaşifleri sahne aldı
Karabük’te düzenlenen TeknoKarabük Festivali’nde öğrenciler hazırladıkları teknoloji ve bilim odaklı projeleri sergiledi.
Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 352 takım ve 458 öğrenci, geliştirdikleri projelerle ziyaretçilerin karşısına çıktı. Etkinlikte öğrenciler dron, çizgi izleyen robot, mini sumo robot, robot futbol, afiş tasarımı, yapay zekâ ile video ve serbest proje kategorileri başta olmak üzere birçok alandaki çalışmalarını sergiledi. Teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve özgün projeler büyük beğeni topladı.
Katılımcılar stantları dolaşarak öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.
Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Birol Cangı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

