Devrek’te ekmek fiyatları yeniden güncellendi - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İmsaka son --:--
devrekte ekmek fiyatlari yeniden guncellendi LlPrS2hv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ocak, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te ekmek fiyatları yeniden güncellendi

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde ekmek fiyatları tekrar güncellendi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde unlu mamuller ortasında yer alan ekmeğin fiyatları yine belirlendi. Uzun vakitten bu yana fiyatlarda değişiklik yapılmadığını Faziletler Ekmek Fabrikasının Sahibi fırın işletmecisi Mehmet Fazilet, “Gerek akaryakıta üst üste gelen fiyat artışları, gerek unlara gelen artırımlar ve öteki masraflarında artması nedeniyle ilçede faaliyet gösteren fırıncılar olarak ilgili üniteler yaptığımız müracaat sonucunda ilçemizde ekmek fiyatları tekrar güncellenmiştir. Fiyatların yine belirlenmesine karşın mamullerde de gramaj artışına gidilmiştir” diye konuştu.

Devrek’te Yeni fiyatlardan satışa başlayan fırıncılar 240 gr ekmek fiyatı 15 liradan 480 gr ekmek fiyatı 30 lira, 1000 gr ekmek, 62.50, 350 gr sade pide 30 lira ve 350 gr yumurtalı pide 35 lira olarak belirlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baru ile turkiye is bankasi arasinda maas promosyon protokolu imzalandi fd48MZMQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

BARÜ ile Türkiye İş Bankası arasında maaş promosyon protokolü imzalandı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Türkiye İş Bankası arasında maaş ve bankacılık hizmetlerini kapsayan protokol imzalandı.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Türkiye İş Bankası arasında akademik ve idari personele yönelik 3 yıllık banka maaş promosyon protokolü imzalandı. Protokol imza töreni Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Yapılan anlaşma kapsamında 96 bin TL nakit ödeme ile bin TL tutarında puan, daha önceden belirlenen tarihler arasında BARÜ akademik ve idari personelinin hesaplarına yatırılacak.

Promosyon ödemesinden yararlanmak istemeyen personel için alternatif bir seçenek de sunuldu. Buna göre ilgili personel, 525 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkânından faydalanabilecek.

Protokol hakkında değerlendirmelerde bulunan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya sürecin şeffaflıkla yürütüldüğünü belirterek “İnsan kaynağımızın yapılacak promosyon anlaşmasından mutlu bir sonuç alması Bartın Üniversitesi olarak en büyük önceliğimizdi. Çıkılan ihaleden güzel bir sonuç aldığımızı ifade edebilirim. Yapılan protokolün BARÜ ailesine hayırlı olmasını diliyor, destekleri için İş Bankası’ına teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin