blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Aralık, 2024 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Devrek’te düzenlenen “İlahi Aşka Vusluat” programında vatandaşlar bir araya geldi

Devrek İlçesinde organize edilen “İlahi Aşka Vusluat” programı Devrek protokolü ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Devrek Belediyesi ve Devrek Mevlana Derneği tarafından ortaklaşa organize edilen ve davetlileri mana aleminde buluşturan İlahi aşk ve ilahi muhabbet dolu İlahi Aşka Vusluat programı katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.
Program girişinde bayanlara gül ikramında bulunulurken, etkinliğe saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda program düzenlendi. İstanbul Kadıköy Osman Ağa Camii Müezzin Kayyımı Mustafa Özdemir tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ziyafetinin ardından ney ve şiir dinletisi, tasavvuf musikisi ve ilahiler söylendi. Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Ekrem Özcan davetlilere hitap ettikten sonra sema gösterisi gerçekleştirildi. Organizasyonun sonunda davetlilere yemek ikramının ardından program sona erdi.
Düzenlenen organizasyona; Devrek Kaymakamı Muhamed Evlice, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile yüzlerce davetli katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Dron saldırısına uğrayan gemi, Kastamonu’dan ayrıldı

Kastamonu’nun Abana açıklarında dron saldırısına uğrayan ve İnebolu ilçesi açıklarına demirleyen gemi, tamamlanan incelemelerin ardından ardından bölgeden ayrıldı.
Kastamonu’nun Abana ilçesi açıklarında dron saldırısına maruz kaldıktan sonra güvenlik tedbirleri kapsamında İnebolu Demir Sahası’na yönlendirilen Palau bandıralı Elbus adlı petrol tankeri, 3 hafta süren denetimler ve güvenlik önlemlerinin ardından bölgeden ayrıldı.
İhtimal riskler sebebiyle yaklaşık 3 haftadır bölgede bekletilen geminin güvenliğinin sağlanmasının ardından yeniden seyrine izin verildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin