Reklam
Reklam
devrekte dolmus duraklari yenileniyor 6Yu3HmjE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Şubat, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
0

Devrek’te dolmuş durakları yenileniyor

Zonguldak’ın Devrek İlçesi Belediyesi ilçede ki dolmuş duraklarını yenilemeye başladı.

İlçedeki çalışmalar ile ilgili bilgi veren Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, “Göreve geldiğimiz birinci günden bu yana Devrek’in geleceği için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Vaktin gerisinde kalmış ve ekonomik ömrünü ziyadesiyle doldurmuş yapıları yenileyerek ilçemizi hak ettiği çağdaş görünüme kavuşturuyoruz. Bu kapsamda, bilhassa vatandaşlarımızın sıkça kullandığı, yağışlı havalarda büyük değer taşıyan yolcu bekleme duraklarını yenilemeye başladık. Başkanlığımızın birinci periyodunda yapılan ve ortadan geçen 20 yıllık süreçte gereksinime karşılık veremeyen eski duraklardan başlayarak, Devrek’i daha yaşanabilir ve çağdaş bir kent haline getirme maksadıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemiz marangoz atölyesinde üretilen doğal ahşap duraklar, estetik görünümleri ve dayanıklılıkları ile ilçemize orijinal bir soluk getiriyor. Yalnızca duraklarla da hudutlu kalmıyoruz ve devam ediyoruz Devrek genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Zira bizim amacımız büyük Devrek’i tekrar büyük bir Devrek haline getirmek Artık Devrek, hak ettiği bedeli yalnızca Zonguldak’ta değil, tüm Türkiye’de görecek İlçemize yakışan ne varsa yenileniyor, temizleniyor, düzenleniyor. Bu değişim yalnızca birkaç duraktan ibaret natürel ki değil, Devrek’in çehresi değişiyor. Çalışmalarımız tamamlandığında, hepimiz daha hoş, daha yaşanabilir bir Devrek’te buluşacağız” tabirlerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukteki kavganin nedeni yol verme tartismasi cikti q6v6iJ9K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’teki kavganın nedeni “yol verme” tartışması çıktı

Karabük’te araçta bulunan 2 kişinin darbedildiği kavganın, trafikte yaşanan yol verme tartışmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.

100. Yıl Mahallesi’nde meydana gelen olayda, araçtaki 2 kişiyi darbeden şüphelilerin 12’si polis ekiplerince tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 8’i dün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken 5’i çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Emniyetteki işlemleri bugün tamamlanan 4 şüpheli daha adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2’si savcılık ifadesinin ardından 2’si de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, yol verme tartışmasından kaynaklandığı belirlenen kavgaya karışan 12 şüpheli hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında toplam 21 bin 168 lira idari para cezası uygulandığı bildirilirken, yapılan aramada 5,66 gram metamfetamin ele geçirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin