Devrek’te dolmuş durakları yenileniyor – Karabük Haber Postası
Karabük Haber Postası

Karabük Haber Postası

Devrek’te dolmuş durakları yenileniyor

Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Şubat, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak’ın Devrek İlçesi Belediyesi ilçede ki dolmuş duraklarını yenilemeye başladı.
İlçedeki çalışmalar ile ilgili bilgi veren Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, "Göreve geldiğimiz birinci günden bu yana Devrek’in geleceği için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Vaktin gerisinde kalmış ve ekonomik ömrünü ziyadesiyle doldurmuş yapıları yenileyerek ilçemizi hak ettiği çağdaş görünüme kavuşturuyoruz. Bu kapsamda, bilhassa vatandaşlarımızın sıkça kullandığı, yağışlı havalarda büyük değer taşıyan yolcu bekleme duraklarını yenilemeye başladık. Başkanlığımızın birinci periyodunda yapılan ve ortadan geçen 20 yıllık süreçte gereksinime karşılık veremeyen eski duraklardan başlayarak, Devrek’i daha yaşanabilir ve çağdaş bir kent haline getirme maksadıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemiz marangoz atölyesinde üretilen doğal ahşap duraklar, estetik görünümleri ve dayanıklılıkları ile ilçemize orijinal bir soluk getiriyor. Yalnızca duraklarla da hudutlu kalmıyoruz ve devam ediyoruz Devrek genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Zira bizim amacımız büyük Devrek’i tekrar büyük bir Devrek haline getirmek Artık Devrek, hak ettiği bedeli yalnızca Zonguldak’ta değil, tüm Türkiye’de görecek İlçemize yakışan ne varsa yenileniyor, temizleniyor, düzenleniyor. Bu değişim yalnızca birkaç duraktan ibaret natürel ki değil, Devrek’in çehresi değişiyor. Çalışmalarımız tamamlandığında, hepimiz daha hoş, daha yaşanabilir bir Devrek’te buluşacağız" tabirlerine yer verdi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eğitim Öğretim değerlendirme toplantısı yapıldı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş başkanlığında "Eğitim Öğretim Kıymetlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.
Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıya; merkez ilçe ve Vilayet Ulusal Eğitim Müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.
Toplantıda konuşan Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,eğitim alanında yürütülen çalışmaların kıymetlendirilmesi ve gelecek periyot maksatlarının belirlenmesi üzerinde durdu. Akbaş, şu sözlere yer verdi:
"Birlik ve beraberlik içerisinde tüm iş ve süreçlerimizi idame ettirmeye devam ettirmeliyiz. Güçlü bir yönetici takımımız bulunmaktadır. Bu takımlarımızla her daim yaptığımız işler bizi muvaffakiyete sevk edecektir. Ortamıza yeni katılan yöneticilerimiz bulunmaktadır. Onlara da yeni misyonlarının güzel olmasını diliyorum. Sizlerle eğitimin her alanına dokunuşlar sağlıyoruz. Bir iş yapıyorsak kesinlikle mevzuat ve yönetmelik çerçevesinde yapmalıyız. Bu anlayışla çalışırsak her taraftan güçlü oluruz. Maarif davamıza daima birlikte sahip çıkmalıyız. Maarif davamıza vermiş olduğunuz dayanaklardan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum."
Toplantıda, eğitim öğretim faaliyetlerinin daha aktif bir halde yürütülmesi, yeni projeler ve iş birliği imkanları ele alındı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.