Reklam
Reklam
devrekte alisveris stantlari kapandi HOT5E2S2 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Eylül, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Devrek’te alışveriş stantları kapandı

Devrek’te yaz sezonu alışveriş stantları kapandı.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde her yıl geleneksel olarak kurulan alışveriş stantlarının bir buçuk aylık süreci sona erdi.

Bölgen in yaz sezonunda en büyük alışveriş merkezlerinden birisi olan ve yiyecek, içecek, kıyafet ile diğer tüketim ürünlerinin satıldığı ve sergilendiği stantlar sezonun bitmesi nedeniyle kapandı.

Özellikle de gurbetçi vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği alışveriş stantları yaklaşık bir buçuk ay açık kalmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
canikte mangala coskusu hwMl7gXc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Canik’te mangala coşkusu

Samsun’un Canik ilçesinde düzenlenen geleneksel Canik Mangala Turnuvası, yoğun katılımla renkli görüntülere sahne oldu.

Canik Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Canik Mangala Turnuvası’nda aileler ve gençler birincilik için kıyasıya mücadele etti. “Bağımsız Gelecek” temasıyla düzenlenen turnuvada, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturulurken aile içi iletişimin güçlendirilmesi hedeflendi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada, Canik Mangala Turnuvası’nı her yıl farklı temalarla düzenlemeyi sürdürdüklerini belirterek, “Canik Mangala Turnuvamızla ailelerimizle buluştuk, gençlerimizin sevincine ortak olduk. Tarihi akıl, zekâ ve strateji oyunumuz Mangala’nın etrafında buluştuğumuz turnuvamızı bu yıl Bağımsız Gelecek temasında gerçekleştirdik. Bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir gelecek için buluştuğumuz turnuvamızda ayrıca aile kavramının önemini bir kez daha hatırlatarak aile içi iletişimin güçlenmesini de hedefledik” dedi.

Başkan Sandıkçı, Canik’te öğrencilerin hizmetine sunulan 27 adet Canik Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı ile eğitim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, bu sınıflarda öğrencilerin tarihi akıl ve strateji oyunlarıyla buluşturulduğunu söyledi. Sandıkçı, öğrencilerin bu oyunlar sayesinde eğlenirken öğrenme fırsatı yakaladığını ve mantık yürütme ile problem çözme gibi bilişsel becerilerini geliştirdiğini kaydetti.

Canik Belediyesi ile Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuva, ödül töreni ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin