Devrek’te alışveriş stantları kapandı - Karabük Haber Postası
devrekte alisveris stantlari kapandi HOT5E2S2 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Eylül, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te alışveriş stantları kapandı

Devrek’te yaz sezonu alışveriş stantları kapandı.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde her yıl geleneksel olarak kurulan alışveriş stantlarının bir buçuk aylık süreci sona erdi.

Bölgen in yaz sezonunda en büyük alışveriş merkezlerinden birisi olan ve yiyecek, içecek, kıyafet ile diğer tüketim ürünlerinin satıldığı ve sergilendiği stantlar sezonun bitmesi nedeniyle kapandı.

Özellikle de gurbetçi vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği alışveriş stantları yaklaşık bir buçuk ay açık kalmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
saanay
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Nisan, 2026 10:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Keskinkılıç’tan 3 Nisan ve KARDEMİR Mesajı

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, 3 Nisan Sanayi Günü ve KARDEMİR’in kuruluşunun 89. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Keskinkılıç, 3 Nisan 1937’nin yalnızca bir fabrikanın temellerinin atıldığı gün olmadığını, Türkiye’nin iktisadi bağımsızlık yolunda attığı önemli adımlardan biri olduğunu belirtti.

KARDEMİR’in “fabrika yapan fabrika” unvanıyla Türk sanayi tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Keskinkılıç, bu sürecin Cumhuriyet’in sanayi hamlesinin başlangıcı olduğunu ifade etti.

Karabük’ün küçük bir yerleşimden sanayinin merkezlerinden biri haline geldiğini dile getiren Keskinkılıç, kentin işçisi, mühendisi ve sanayicisiyle Türkiye’nin üretim gücünü temsil ettiğini kaydetti.

3 Nisan’ın emeğin ve alın terinin günü olduğuna dikkat çeken Keskinkılıç, sanayiye katkı sunan tüm çalışanların bu özel gününü kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin