blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mart, 2024 16:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Devrekliler Müdür Verim için düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi

Devrek ilçesinde uzun yıllar görev yapan ve tayini Çaycuma’ya çıkan Rıfat Verim veda yemeğinde ilçe protokolü ve davetliler bir araya geldi.
İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak uzun yıllar görev yapan görevi süresince başarılı çalışmalara imza atan Rıfat Verim için düzenlenen veda yemeğinde ilçe protokolü, siyasiler ve diğer davetliler Öğretmenevinde bir araya gelerek Verim’i yalnız bırakmadı. Yemekte konuşan Rıfat Verim, ”Öncelikle beni bu günümde yalnız bırakmayan protokol üyelerine, mesai arkadaşlarıma, siyasi parti temsilcilerine diğer davetlilere teşekkürlerimi sunuyorum.
12 Eylül 2018 yılından bu yana mesai arkadaşlarımızla birlikte yürütmekte olduğum görevimi tayinimin Çaycuma İlçesine çıkması nedeniyle sonlandırmış bulunmaktayım. Devrek’te arkadaşlarımızla hep birlikte sahalarda olduk ve başarılı çalışmalara imzalar attığımıza inanıyorum. Görev yaptığım süre boyunca Bakanlığımız ve İl Özel İdare Müdürlüğünün verdiği desteklerle, mesai arkadaşlarımın azimli çalışmaları ve çalışkan üreticilerimizin gayretleri ile ülke tarımına katkı sağlamaya çalıştık. O tarihten bu yana beri canımı dişime takarak, mesai kavramı gözetmeksizin doğduğum ve doyduğum yer olan memleketimde yürüttüğüm Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevimi tamamlamış bulunuyorum. Bundan sonra Çaycuma İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak görevime devam edeceğim. 6 yıldır yürüttüğüm İlk Göz Ağrım Devrek İlçe Müdürlüğü görevim süresince şahsıma destek olan herkese buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Çaycuma İlçe Müdürlüğünde başlayacak olan görevimin ülkemiz tarımı için hayırlı ve uğurlu olması temenni eder, tüm mesai arkadaşlarımın ve çiftçilerimizin haklarını helal etmesini dilerim” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Devrek İlçe Kaymakamı Muhammed Evlice tarafından Rıfat Verim’e başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin