Devrekli Kung fu sporcuları Edirne’de düzenlenen karşılaşmalardan ödüllerle döndüler.
17-23 Temmuz tarihleri arasında Edirne’de 23 Ülke 1600 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen 7. Açık Balkan Wushu Kung fu Şampiyonasında Devrekli Milli Sporcular ödüllerle döndüler. Milli Sporcu ve Milli Takım Antrenörü Bekir Kaya karşılaşmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Sporcularım ile aynı şampiyonada yarışmak çok güzel bir duygu daha çok çalışarak Zonguldak ilimizden Milli Takıma sporcu vermeye gayret edeceğiz. Bizlere desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Hakan Yüksel ve Devrek Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar’a teşekkür ederim” diye konuştu


Devrekli sporcular ödüllerle döndü
Mahalle sakinlerinden Başkan Çetinkaya’ya teşekkür ziyareti
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek mahallede yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirdi.
Karabük Belediyesinde gerçekleştirilen ziyarette, 100. Yıl Mahallesi’ne yönelik altyapı, asfalt, kaldırım ve park yatırımları ele alındı.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi Muhtarı Bahri Yılmaz ve mahalle sakinlerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.
Ziyarette mahallede tamamlanan çalışmalar ile planlanan altyapı ve üstyapı yatırımları değerlendirildi. Muhtar Bahri Yılmaz, mahalleye kazandırılan hizmetlerden dolayı Başkan Çetinkaya’ya teşekkür etti. Mahalle sakinleri de gerçekleştirilen yatırımların yaşam kalitesini artırdığını belirterek, asfalt serimi, kaldırım yenileme ve park yapımı gibi taleplerini iletti.
Başkan Özkan Çetinkaya, mahallelerin ihtiyaçlarını saha ziyaretleriyle yerinde tespit ettiklerini belirterek, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Çetinkaya, asfalt, kaldırım ve park yatırımlarına öncelik vereceklerini kaydederek kamu kaynaklarını etkin şekilde kullanarak mahallelerin eksiklerini gidermeyi hedeflediklerini söyledi.
Ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

