Reklam
Reklam
devrekli muhtarlar iftar yemeginde bir araya geldiler QcsDdKVX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Devrekli muhtarlar iftar yemeğinde bir araya geldiler

Devrek’te klasik olarak organize edilen programda muhtarlar iftar yemeğinde bir ortaya geldiler.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen ve her yıl klasik hale getirilen aktiflikte köy ve mahalle muhtarları iftar yemeğinde bir ortaya gelerek dayanışma ve kaynaşmanın örneğini sergilediler.

Devrek Öğretmenevinde tertibi yapılan iftar buluşmasında ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, vilayet ve ilçe genel meclis üyeleri ile köy ve mahalle muhtarları bir ortaya gelerek dayanışma ve kaynaşmanın örneğini sergilediler. Düzenlenen iftar programında davetlilere hitap eden Dernek Başkanı Fatih Çarıkçı, “Uzaktan yakından davetimize katılan herkese yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ismine teşekkür ediyor, Ramazan-ı şerifinizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Düzenlenen iftar organizasyonuna; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Saffet Bozkurt, CHP Zonguldak Milletvekili Aksiyon Ertuğrul, Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice, Devrek ve Çaydeğirmeni Belediye Liderleri Özcan Ulupınar ve Satılmış Gebeş, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, İl Özel Yönetim Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, mahclle ve köy muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
98cc92fe a72f 41db ae19 4c921acceb80
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
10 Mayıs, 2026 13:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Olay Haber sahibi evinde ölü bulundu

‘Karabük Olay Haber’ isimli internet haber sitesinin sahibi Muhammet Çakır, yalnız yaşadığı evinde hayatını kaybetti.

Olay, 100. Yıl Mahallesi 1010 Nolu Sokak üzerinde meydana geldi. Bir süredir kendisinden haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Muhammet Çakır’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Çakır’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Evde yoğun bir duman kokusu tespit eden ekipler, odada yanmış mangal kömürü buldu.

Yetkililer, Çakır’ın karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Öte yandan, Çakır’ın geride üç kişiye hitaben yazılmış bir mektup bıraktığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin