Reklam
Reklam

Devrekli atletler memleketlerine ödüllerle döndüler

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2023 00:12 tarihinde yayınlandı
0

Devrekli Kung Fu Atletleri memleketlerine ödüllerle döndüler.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde ki sportmenler Edirne’de düzenlenen Wushu Kung Fu Balkan Şampiyonasında katıldıkları müsabakalarda ilçelerine ödüllerle dönmenin haklı gururunu yaşadılar. Edirne Spor Salonu’nda gerçekleştirilen karşılaşmalara Türkiye, Azerbaycan, Bosna Hersek, Filistin, Bulgaristan, Irak, İran, Kıbrıs Rum Bölümü, Kuveyt, Libya, Mısır, Özbekistan, Romanya, Sırbistan, Suriye, Tacikistan ve Yunanistan ulusal ekipleri katılırken, Devrekli sportmenler üç şampiyonluk , dört ikincilik ve bir üçüncülük ile dönmenin haklı gururunu yaşadılar.

Elde edilen derecelerden çok mutlu olduğunu söz eden Zonguldak Tugva Spor Koordinatörü Ulusal Atlet ve Ulusal Grup Antrenörü Bekir Kaya,” TUGVA Zonguldak Spor Koordinatörlüğü olarak atletlerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Karşılaşmalara toplam 17 ülkeden 1125 kişi katıldı

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te YKS heyecanı: 20 saniyeyle sınava yetişemedi

AW729813 06
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’te Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girmek üzere sınav merkezine gelen bir aday, 20 saniyeyle sınava alınmadı.
Karabük’te Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek adaylar, sabahın erken saatlerinden itibaren sınav merkezlerine geldi. Karabük Üniversitesi’nde de sınav dolayısıyla trafik yoğunluğu yaşanırken, bazı adayları motorize polis ekipleri sınav merkezlerine yetiştirdi. Kimlik ve belge kontrollerinin ardından adaylar sınav salonlarına alınırken, görevliler belirlenen saatte bina giriş kapılarını kapattı. Sınava girmek için Mühendislik Fakültesi binasına gelen bir aday ise 20 saniye geciktiği gerekçesiyle içeri alınmadı. Görevliler tarafından sınava alınamayacağı bildirilen aday, ailesiyle birlikte bir süre fakülte önünde bekledi. Büyük üzüntü yaşayan aday ve yakınları, daha sonra sınav merkezinden ayrıldı.
Kentteki diğer sınav merkezlerinde ise adaylar sınava zamanında girerken, aileler okul çevrelerinde çocuklarını bekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin