Devrekli Kung Fu Atletleri memleketlerine ödüllerle döndüler.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde ki sportmenler Edirne’de düzenlenen Wushu Kung Fu Balkan Şampiyonasında katıldıkları müsabakalarda ilçelerine ödüllerle dönmenin haklı gururunu yaşadılar. Edirne Spor Salonu’nda gerçekleştirilen karşılaşmalara Türkiye, Azerbaycan, Bosna Hersek, Filistin, Bulgaristan, Irak, İran, Kıbrıs Rum Bölümü, Kuveyt, Libya, Mısır, Özbekistan, Romanya, Sırbistan, Suriye, Tacikistan ve Yunanistan ulusal ekipleri katılırken, Devrekli sportmenler üç şampiyonluk , dört ikincilik ve bir üçüncülük ile dönmenin haklı gururunu yaşadılar.
Elde edilen derecelerden çok mutlu olduğunu söz eden Zonguldak Tugva Spor Koordinatörü Ulusal Atlet ve Ulusal Grup Antrenörü Bekir Kaya,” TUGVA Zonguldak Spor Koordinatörlüğü olarak atletlerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.
Karşılaşmalara toplam 17 ülkeden 1125 kişi katıldı
Reklam Alanı — Yan Sol Reklam
Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam
Bu alana reklam ver
0
Devrekli atletler memleketlerine ödüllerle döndüler
0
Karabük’te otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı
Karabük’te otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı.
Kaza, Şehit Ateşe Reşat Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.K. (22) idaresindeki 06 DSH 841 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan C.M.A.’ya (22) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan yaya ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. C.M.A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

