Devrekli Kung Fu Atletleri memleketlerine ödüllerle döndüler.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde ki sportmenler Edirne’de düzenlenen Wushu Kung Fu Balkan Şampiyonasında katıldıkları müsabakalarda ilçelerine ödüllerle dönmenin haklı gururunu yaşadılar. Edirne Spor Salonu’nda gerçekleştirilen karşılaşmalara Türkiye, Azerbaycan, Bosna Hersek, Filistin, Bulgaristan, Irak, İran, Kıbrıs Rum Bölümü, Kuveyt, Libya, Mısır, Özbekistan, Romanya, Sırbistan, Suriye, Tacikistan ve Yunanistan ulusal ekipleri katılırken, Devrekli sportmenler üç şampiyonluk , dört ikincilik ve bir üçüncülük ile dönmenin haklı gururunu yaşadılar.
Elde edilen derecelerden çok mutlu olduğunu söz eden Zonguldak Tugva Spor Koordinatörü Ulusal Atlet ve Ulusal Grup Antrenörü Bekir Kaya,” TUGVA Zonguldak Spor Koordinatörlüğü olarak atletlerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.
Karşılaşmalara toplam 17 ülkeden 1125 kişi katıldı


Devrekli atletler memleketlerine ödüllerle döndüler
Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

