Reklam
Reklam

Devrek’in yeni kaymakamı görevine başladı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ekim, 2023 08:00 tarihinde yayınlandı
0

Devrek Kaymakamlığına vekaleten atanan Ilgaz İlçesi Kaymakamı Muhammed Evlice görevine başladı.

Zonguldak’ın Devrek ilçesine tayini çıkan Ilgaz Kaymakamı Muhammed Evlice ilçede vekaleten görevine başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Çankırı’nın Ilgaz Kaymakamlığından Devrek Kaymakamlığına atanan Evlice görevine başladı. 1990 yılında Afyonkarahisar’da doğan Evlice, İlk ve lise öğretimini Afyonkarahisar’da tamamladı. Gazi Üniversitesi İşletme Bölümü Mezunu olan Muhammed Evlice 2015 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açtığı Kaymakam adaylığı sınavını kazandı. Afyonkarahisar’da Kaymakam Adayı olarak mesleğine başladı. Valilik stajını Afyonkarahisar’da, teftiş stajını İstanbul’da, refiklik stajını ise Eskişehir’in Sivrihisar İlçesi ve Yozgat’ın Yerköy ilçelerinde gerçekleştirdi.

Eskişehir’in Mihalgazi, Bitlis’in Adilcevaz, Kütahya Altınbaş, Trabzon Araklı, Isparta Şakirkaraağaç ve Denizli’nin Bozkurt ilçelerinde Kaymakam Vekilliğinde bulundu. 2017 yılında İngiltere’ye giderek Liverpool Üniversitesi’nde lisan eğitimi aldı. Kaymakam olarak ilk görev yeri Karabük’ün Yenice İlçesi olan Evlice, Sivas Akıncılar, Diyarbakır Lice ve Çankırı’nın Ilgaz ilçelerinde görevlerde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis için tören düzenlendi

kalp krizi gecirerek hayatini kaybeden polis icin toren duzenlendi p6QUgucq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Osman Özer, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Genç polis memuru için gece saatlerinde düzenlenen törende hamile eşi Selda Özer gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Osman Özer (33), önceki gece evinde fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Özer, sağlık ekiplerince Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç polis memuru, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden polis memuru için Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Olgun Gülay Ek Hizmet Binası önünde tören düzenlendi. Gümüşhane Valisi Cevdet Atay, İl Emniyet Müdürü İsmail Karasakal, il protokolü, mesai arkadaşları ve yakınlarının katıldığı törende Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Törende hamile olduğu öğrenilen eşi Selda Özer gözyaşlarına hakim olamazken, oğlunu genç yaşta kaybeden acılı baba Ekrem Özer de taziyeleri kabul etti. Özer’in naaşı, edilen duaların ardından defnedilmek üzere İstanbul’a gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin