Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ekim, 2023 08:00 tarihinde yayınlandı
0

Devrek’in yeni kaymakamı görevine başladı

Devrek Kaymakamlığına vekaleten atanan Ilgaz İlçesi Kaymakamı Muhammed Evlice görevine başladı.

Zonguldak’ın Devrek ilçesine tayini çıkan Ilgaz Kaymakamı Muhammed Evlice ilçede vekaleten görevine başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Çankırı’nın Ilgaz Kaymakamlığından Devrek Kaymakamlığına atanan Evlice görevine başladı. 1990 yılında Afyonkarahisar’da doğan Evlice, İlk ve lise öğretimini Afyonkarahisar’da tamamladı. Gazi Üniversitesi İşletme Bölümü Mezunu olan Muhammed Evlice 2015 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açtığı Kaymakam adaylığı sınavını kazandı. Afyonkarahisar’da Kaymakam Adayı olarak mesleğine başladı. Valilik stajını Afyonkarahisar’da, teftiş stajını İstanbul’da, refiklik stajını ise Eskişehir’in Sivrihisar İlçesi ve Yozgat’ın Yerköy ilçelerinde gerçekleştirdi.

Eskişehir’in Mihalgazi, Bitlis’in Adilcevaz, Kütahya Altınbaş, Trabzon Araklı, Isparta Şakirkaraağaç ve Denizli’nin Bozkurt ilçelerinde Kaymakam Vekilliğinde bulundu. 2017 yılında İngiltere’ye giderek Liverpool Üniversitesi’nde lisan eğitimi aldı. Kaymakam olarak ilk görev yeri Karabük’ün Yenice İlçesi olan Evlice, Sivas Akıncılar, Diyarbakır Lice ve Çankırı’nın Ilgaz ilçelerinde görevlerde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin