Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Ekim, 2022 13:12 tarihinde yayınlandı
0

Devrekani Heyetinden Vali Gürel’e Teşekkür Ziyareti

Kastamonu Devrekani Kaymakamı Ahmet Coşkun, Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, Devrekani Ak Parti İlçe Başkanı Hayrettin Melezoğlu, İlçe Özel İdare Müdürü Kenan Öz, Devrekani İl Genel Meclis Üyeleri Ali Kaya ve Uğur Aydın Vali Gürel’i ziyaret ederek, ’11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan sel afeti ardından Devrekani’de hayatın normale dönmesi adına bölgede çalışmalar yürüten Vali Fuat Gürel’e teşekkür etti.

Kaymakamı Coşkun, “11 Ağustos tarihinde ilçemizde bir sel felaketinde Valimiz Fuat Gürel’in önemli çalışmalar ilçemizde hayatın normale dönmesini sağladı kendisine ve ekibine sonsuz teşekkür ediyor şükranlarımızı ifade ediyoruz” dedi.

Vali Gürel ise “Kastamonu başta olmak üzere bölgemizde çok büyük bir sel afeti yaşandı selden etkilenen bölgelere araç parkımızı açtık ekiplerimiz gerçekten büyük bir özveri ile çalıştılar zaruri ihtiyaçlar hemen giderildi köprülerin ve yolların tamiratı gerçekleştirildi İlçemizde hayatın normale dönmesi için çaba gösterdik ben buradan tekraren İl Özel İdaremize kurum ve kuruluşlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum şeklinde konuştu .

Ziyaret Devrekani heyeti Vali Fuat Gürel’e kendi yörelerine özgü hediyeler vermesi ile son buldu. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu adliyesinde hsk kararnamesi 7 isim gitti 4 isim geldi XceHuRTv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu adliyesinde HSK kararnamesi: 7 isim gitti, 4 isim geldi

HSK’nin 4 bin 967 hâkim ve savcıyı kapsayan 2026 Yılı Ana Kararnamesi’nde, Bolu Adliyesinden 7 yargı mensubu başka illere tayin edilirken kente 4 yeni isim atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından hazırlanan 2026 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi yayımlandı. Türkiye genelinde 4 bin 967 hakim ve savcının görev yerini değiştiren kararname kapsamında, Bolu Adliyesinde de önemli değişiklikler yaşandı. Kararname ile Bolu’da görev yapan 7 hakim ve savcının tayini farklı illere çıkarken, kente 4 yeni isim atandı.

Bolu’dan giden isimler

Kararnameye göre Bolu Adliyesinde görev yapan ve tayini çıkan isimler ile yeni görev yerleri şu şekilde sıralandı: Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atandı. Bolu Hâkimi Aslıhan Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Hatice Kul Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına tayin oldu. Bolu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Ebru Üstünbaş, Ordu Cumhuriyet Savcılığı görevine getirildi. Bolu Hakimi Fatma Çiçek Bağcı, Elazığ Hakimliğine atandı. Bolu Hakimi Buket Sarışen, Konya Hakimliğine tayin edildi.

Bolu’ya atanan isimler

Farklı illerden Bolu Adliyesi kadrosuna dahil olan ve görevlerine başlayacak isimler ise şunlar oldu: İskenderun Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mahir Taştimur, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atandı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Osman Belen, Bolu Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine getirildi. Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Yusuf Erkan Bezgin, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı. Hatay Cumhuriyet Savcısı Furkan Hekimoğlu, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin