Devrek MHP İlçe Başkanlığı tarafından iftar programıdüzenlendi.
Zonguldak’ın Devrek ilçesi MHP İlçe Başkanlığı tarafından protokol ve vatandaşlara yönelik iftar programı organize edildi.
Devrek”in Ahmetğlu Üst Göktepe Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında ilçe protokolü, MHP Vilayet Teşkilatı Üyeleri ile çok sayıda davetlikatıldı.
İftar programına katılan konuklarına teşekkür eden Devrek MHP İlçe Başkanı Cevat Tilkicik, “Uzaktan yakından bizleri kırmayarak davetimize iştirak eden eden herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizi pekiştiren mübarek bir aydır. Bu mübarek ayda organize ettiğimiz iftar programında bizleri onore eden siz pahalı davetlilerimize tekrar teşekkürlerimi arz ediyorum” diyekonuştu.
Düzenlenen iftar programına; Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Zonguldak MHP Vilayet Lideri Çağatay İpekçi. MYK Üyesi Murat Kotra, Devrek Müftüsü Murat Keyifli, Devrek İlçe Jandarma Bölük Kumandanı Üsteğmen İbrahim Er ile çok sayıda davetlikatıldı.


Devrek MHP İlçe Başkanlığından iftar programı
Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaraylıları yalnız bırakmadı
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara çıkan taraftarlar kutlama yaparken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması renkli görüntüler oluşturdu.
Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Şampiyonluğun ardından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlamalar yapıldı. İlçe merkezinde bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katıldığı görüldü. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun yıllardır yaşayamadıkları şampiyonluk sevincini Galatasaray’ın şampiyonluğunda yaşamaya çalıştıklarını ifade etti.
Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, bölgede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

