Reklam
Reklam
devrek belediyesinden ucretsiz glutensiz urun gdewEilv jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2024 08:22 tarihinde yayınlandı
0

Devrek Belediyesinden ücretsiz glütensiz ürün

Devrek Belediyesi tarafından Çölyak hastaları için ücretsiz glütensiz ürün dağıtımına başlandı

Zonguldak’ın Devrek İlçesi Belediyesi tarafından Çölyak hastaları için ücretsiz olarak glütensiz ürün dağıtımına başlandı.

Düzenlenen organizasyonla ilgili bilgi veren Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar,” Değerli hemşehrilerim sağlığınızı korumak ve yaşam kalitenizi artırmak amacıyla, Çölyak hastalığıyla mücadele eden vatandaşlarımız için glütensiz ürün dağıtımına başlamış bulunuyoruz. Bu projeyle, çölyak hastalarımızın ihtiyaç duyduğu glütensiz gıdalara daha kolay erişimini sağlamayı hedefliyoruz.

Belediyemizin bu yeni hizmeti, çölyak hastalarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve sağlıklı beslenmelerine katkıda bulunmak amacıyla tasarlanmıştır. İhtiyaç sahiplerine, glütensiz ürün paketlerimiz düzenli aralıklarla ulaştırılacaktır. Glütensiz ürün talebinde bulunmak isteyen vatandaşlarımız, belediyemizle iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirler. Bu projeyle, toplum sağlığına olan bağlılığımızı bir kez daha vurguluyor ve her bir vatandaşımızın yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz” diye konuştu

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda kedinin devirdigi cuvaldaki cevizleri yoldan gecen vatandaslar topladi CTRDdLdp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da kedinin devirdiği çuvaldaki cevizleri yoldan geçen vatandaşlar topladı

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuval, sokak kedisi tarafından devrildi. Yola saçılan cevizleri yoldan geçen vatandaşlar el birliğiyle toplarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuvalı sokak kedisi devirdi, çevredeki vatandaşlar ise yola saçılan cevizleri toplamak için seferber oldu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, Giresun’un Yeniyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yağızbey isimli işyerinin önünden geçen bir sokak kedisi, işyeri önünde bulunan ceviz dolu çuval üzerinde tırnaklarını törpülemeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden çuval devrilirken, cevizler kaldırıma ve yola saçıldı. Gürültüyle birlikte olay yerinden kaçan kedinin ardından işyeri çalışanları dışarı çıktı.

Ne olduğunu ilk anda anlayamayan çalışanlar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla yere saçılan cevizleri toplamaya başladı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen işyeri çalışanları, çuvalı devrilenin mahallede sıkça görülen bir sokak kedisi olduğunu fark etti.

“Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu; Bu kez çuvalı devirmiş”

Yaşananları anlatan işyeri çalışanı Ahmet Emrehan Pir, “İçeride müşterimizle ilgileniyorduk. Bir anda dışarıdan büyük bir ses geldi. Dışarı çıktığımızda cevizlerin yere saçıldığını gördük. İlk başta panik olduk ama çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kameraları izlediğimizde ise çuvalı kedinin devirdiğini gördük. Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu. Bu kez çuvalı devirmiş” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin