Devrek Belediyesi itfaiye ekipleri okulları yıkadı - Karabük Haber Postası
devrek belediyesi itfaiye ekipleri okullari yikadi HfBggS8X jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Eylül, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek Belediyesi itfaiye ekipleri okulları yıkadı

Devrek Belediyesi İtfaiye Ekipleri okulların açılmasına az bir zaman kala okulların bahçelerini yıkadı.

Zonguldak’ın Devrek İlçesi Belediyesi İtfaiye ekipleri eğitim öğretim sürecinin başlamasına az bir zaman kala ilçedeki okulların bahçelerinde yıkama ve temizlik çalışmalarına başladı.

İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Devrek Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar ’ın talimatları doğrultusunda, 9 Eylül Pazartesi günü eğitim startının verileceği okullarda öğrencilerin temiz, sağlıklı ve konforlu bir şekilde eğitimlerini sürdürebilmeleri için okullarda yıkama çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Özcan Ulupınar konu ilgili yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve onları geleceğe emin adımlarla hazırlayan, yetiştirilmelerinde en önemli faktörlerden biri olan okullarımızın her zaman yanındayız. Toplum sağlığının sağlanabilmesi ve konforlu bir yaşam sunmak için 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde okullarımız ile ilgili çalışmalarımıza temizlik ile başladık. Okullarımızın ve öğrencilerimizin her zaman yanında olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
2222222 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
20 Nisan, 2026 16:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Uyuşturucu Operasyonu

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 14-19 Nisan 2026 tarihleri arasında Karabük Merkez’de uyuşturucu ve suç unsurlarına yönelik geniş çaplı operasyonlar gerçekleştirildi.

Yapılan 7 ayrı operasyonda 10 şahsın ikamet, araç ve üzerlerinde yapılan aramalarda; 14 adet amfetamin emdirilmiş peçete, 100 ml amfetamin olduğu değerlendirilen sıvı madde, 36,7 gram bonzai, 48 adet sentetik ecza hap, 1 gram metamfetamin ile 6 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Ayrıca, şok yol kontrolü kapsamında gerçekleştirilen uygulamada durdurulan bir araçta ve şahsın üzerinde yapılan aramada 5 adet bıçak, 1 adet bıçak sapı, 1 adet testere ve 1 adet ucu sivri demir parçası bulundu.

Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması amacıyla uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla ve aralıksız sürdürüleceği vurgulandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin