Reklam
Reklam

Ders Kitapları ve Yardımcı Kaynaklar Geldi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Ağustos, 2022 13:19 tarihinde yayınlandı
0

Millî Eğitim Müdürü  Nevzat Akbaş, “12 Eylül’de tüm çocuklarımızın masalarında sadece ders kitapları değil, yardımcı kaynaklar da hazır olacak” dedi.

Millî Eğitim Müdürü  Nevzat Akbaş okul ve kurumların 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı hazırlıkları kapsamındaki incelemelerine devam ediyor.

Akbaş; “2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ders kitaplarının ardından yardımcı kaynak çalışma kitapları da Karabük’e  geldi ve depolardan ilçe ve okullara aktarılması işlemi tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, yardımcı kaynak paketlerinin muhafaza edilmesi ve dağıtılması konusunda değerlendirmelerde bulundu.

2022-2023 eğitimi öğretim döneminde  öğrencilerin ders kitaplarıyla birlikte yardımcı kaynak destek paketlerinin masalarının üzerinde olacağını belirten Müdür Akbaş, bu konuda yönetici ve personelin  büyük bir titizlikle çalıştığını ifade ederek, “Bakanlığımız tarafından gönderilen 240.000 ücretsiz ders kitabı dağıtımı bugün itibariyle tamamlandı.  Ders kitaplarının yanısıra Bakanlığımız tarafından gönderilen yardımcı kaynak çalışma kitabının ilk partisi olan 50.000’inin dağıtımına da başlanıldı. 2. Sınıftan 12. Sınıfa kadar tüm sınıf düzeyleri için hazırlanan Yardımcı kaynak çalışma kitaplarında; çalışma soruları, örnek sorular, etkileşimli sorular, tekrar testleri, LGS örnek soru kitapçığı ve YKS’ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer almaktadır. Geçtiğimiz dönemde İlimizin akademik başarısına büyük katkı sağlayan yardımcı kaynak kitapları 2022-2023 eğitim öğretim döneminde öğrencilerimizin masalarının üzerinde olacak. Bakanlığımızın göndermiş olduğu kitaplar öğrencilerimizin sınavlara hazırlanmalarında büyük destek sağlayacaktır. Eğitim öğretim yılı başı itibariyle ilimizde toplam 227.000 adet yardımcı kaynak kitabı öğrencilerimize ulaştırılmış olacaktır.  Bu çok önemli bir ihtiyaca cevap verecektir. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun ” dedi. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kozlu’da şehit babaları unutulmadı

kozluda sehit babalari unutulmadi meQY5QUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin