Bolu’da Abant Gölü Ulusal Parkı mevkiinde orman içinde kaybolarak dere yatağına giren inek, itfaiye takımlarınca kurtarıldı.
Edinilen bilgiye nazaran, Ahmet Toğrul’a ilişkin inek, Abant Gölü Ulusal Parkı yakınlarında bulunan Oflu Yaylası mevkiinde orman içinde kayboldu. Bir müddet ineğini bulamayan Ahmet Toğrul, dere yatağında ineğine rastladı. İneğinin dere yatağı içerisinde olduğunu gören Toğrul, itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımları sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye grupları tarafından yapılan çalışmanın akabinde dere yatağında mahsur kalan inek kurtarıldı. İtfaiye grupları tarafından kurtarılan inek, sahibine teslim edildi.


Dere yatağına giren inek itfaiye takımlarınca kurtarıldı
Ceset kokusu sanıldı, gerçek polisin eve girmesiyle ortaya çıktı
Gümüşhane’de bir apartmandan yayılan kötü koku paniğe neden oldu. Ekiplerin seferber olduğu olayda kokunun buzdolabında unutulan bozuk etlerden kaynaklandığı ortaya çıktı.
Olay, gece saatlerinde Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri apartmanın giriş katından gelen ağır koku nedeniyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk değerlendirmede kokunun ceset kokusu olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, evde yaşlı bir kadın ile genç bir kızın yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Uzun süre ev sahibine ulaşmaya çalışan ekipler, daha sonra anahtarı temin etti. Savcılıktan alınan iznin ardından eve giren ekipler, ev içerisinde inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde apartmanı alarma geçiren kokunun evde elektrik sigortasının atması nedeniyle buzdolabında unutulan ve bozulan etlerden kaynaklandığı belirlendi. Olayın ardından ekipler normale dönerken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

