Karabük Postası tarafından
16 Şubat, 2023 11:54 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Depremzedeler İçin Yeşil Sahaya Çıkacaklar

Karabük İdman Yurdu ve Zonguldak Kömürspor geliri depremzedelere gönderilmek üzere dostluk maçı için sahaya çıkacak. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor ile Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) yer alan Karabük İdmanyurdu arasında depremzedeler yararına oynanacak yardım maçlarının tarihleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun da onayladığı karşılıklı oynanacak maçların ilki, 22 Şubat Çarşamba günü Saat: 14.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda oynanacak. İkinci maçta ise 26 Şubat Pazar günü Karabük Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu ev sahipliği yapacak. Her iki maçtan elde edilecek gelirin tamamı depremzedelere bağışlanacak. Zonguldak ve Karabük’teki maçlara ilginin en üst seviyede olması beklenirken detaylar ilerleyen günlerde kulüp hesaplarından duyurulacak. Aralarında sadece futbol olarak ezeli rekabet bulunan iki kulübün bu vesile ile artık dost olacakları iki camia tarafından da duyurulurken iki kulüp resmi sosyal medya hesaplarından takipleşti. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
14 Ekim, 2025 15:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Özçelik-İş Sendikası Emekçilerin Yanında

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve beraberindeki sendika yöneticileri, temsil ettikleri işyerlerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Sendika üyesi emekçilerle bir araya gelen Yılmaz ve ekibi, çalışanların taleplerini, sorunlarını ve beklentilerini doğrudan yerinde dinliyor

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı  Kenan Yılmaz ve yönetim ekibi, bölgedeki emekçilerin yanında olmaya devam ediyor. Her fırsatta işçilerin sesine kulak veren ve çalışma koşullarını yerinde inceleyen Yılmaz, KARDEMİR başta olmak üzere  sendikanın yetkili olduğu işyerlerine sık sık ziyaretler gerçekleştiriyor.

Şube Başkanı  Kenan Yılmaz, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde emekçilerin taleplerini, sorunlarını ve beklentilerini dinleyerek çözüm odaklı bir sendikal anlayış sergiliyor. İşçilerin karşılaştıkları zorlukları yakından takip ettiklerini belirten Yılmaz, “Bizim önceliğimiz emekçinin hakkını korumak ve onların her daim yanında olmaktır.  Sahada olmayı, üyelerimizin arasında bulunmayı bir görev değil, sendikal mücadelenin özü olarak görüyoruz.” dedi.

Yılmaz, sendika olarak sadece toplu iş sözleşmeleri dönemlerinde değil,  her zaman işçilerin yanında olduklarını  vurgulayarak, “Sendikacılık masa başında değil, alın terinin döküldüğü yerde yapılır. Biz de bu anlayışla hareket ediyor, işyerlerimizi sürekli ziyaret ediyor, emekçi kardeşlerimizin sorunlarını birebir dinliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretler sırasında işçilerle samimi sohbetler gerçekleştiren Yılmaz ve ekibi,  çalışma koşullarının iyileştirilmesi, iş güvenliği, sosyal hakların korunması ve sendikal dayanışmanın güçlendirilmesi konularında değerlendirmelerde bulundu.

Yılmaz ayrıca, Özçelik-İş Sendikası’nın  ülke genelinde emek mücadelesine öncülük eden  bir kurum olduğunu belirterek, “Karabük’te olduğu gibi Türkiye’nin dört bir yanında da emekçilerimizin hakkını savunmak için kararlılıkla çalışıyoruz. Emekçimizin yüzündeki tebessüm, bizim en büyük başarımızdır.” dedi.

Emekçilerin büyük ilgisiyle karşılanan ziyaretlerde, sendikanın sahadaki etkinliği ve üyeleriyle kurduğu güçlü bağ bir kez daha gözler önüne serildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin