karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
23 Şubat, 2023 20:17 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Depremzede Çocuklara Psikososyal Destek

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ardından Karabük'ün Safranbolu ilçesine getirilen depremzede ailelerin çocuklarına psikososyal destek veriliyor. Safranbolu Kredi Yurtlar Kurumu İsmail Necati Öğrenci Yurdu'nda konaklayan depremzede ailelerin okul öncesi çocukları için yurt binası içinde açılan anasınıfında öğrencilere psikososyal destek veriliyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, "Millet olarak hepimizi derinden üzen ve etkileyen asrın felaketini bizzat yaşayan deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın devletimizin almış olduğu tedbirler çerçevesinde konakladıkları İsmail Necati Efendi KYK Yurdu'nda okul öncesi çocuklarımız için anasınıfı açmış bulunmaktayız. Çocuklarımıza başta psikososyal destek olmak üzere birçok alanlarda hizmet sunmaya gayret ediyoruz. Ayrıca ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize taşıma çerçevesinde Kalealtı Okulumuzda eğitim öğretim hizmeti alma imkanı sunuyoruz. Ortaöğretim çağındaki öğrencilerimizi de kendilerine uygun okul türlerine kayıtlarını yaparak okullarına ulaşımlarını da devletimizin imkanlarını kullanmak suretiyle karşılıyoruz. Safranbolu eğitim ailesi olarak, şehrimizde ikamet eden vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin hizmetindeyiz"dedi. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak sahilinde çöp tepkisi

Zonguldak kent merkezinde dalgalarla birlikte kıyıya vuran plastik atıklar çevre kirliliği oluşturdu.
Sahil şeridinde yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlar, denizden gelen pet şişe, kapak ve boş kutu gibi atıkların oluşturduğu manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Kıyı şeridinin çöplerle kaplanmasına tepki gösteren vatandaşlar, kirliliğin bir an önce giderilmesini istedi.
Turizm kenti olma hedefindeki bir şehre bu görüntülerin yakışmadığını belirten bölge halkı, "Zonguldak’ın göbeğinde bu manzara oluyor mu, neden temizlenmiyor? Önce denizlerimizi temiz tutmalıyız. Yetkililerin burayı acilen temizlemesini bekliyoruz" diyerek duruma tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin