Karabük Postası tarafından
16 Mart, 2023 21:14 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Depreme dayanıksız olan polis merkezi binası yıkıldı

Karabük'te depreme dayanıksız olduğu tespit edilen polis merkezi binasının yıkımı gerçekleştirildi. Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen deprem sonrası, Karabük'te yıkım çalışmaları hızlandı. Depremsellik analizi yapılarak dayanıklılık durumunun olumsuz olduğu tespit edilen Ö. Lütfü Özaytaç Caddesi üzerindeki Üç Nisan Şehit Nazif Topsakal Polis Merkezi Amirliğinin yıkımına karar verildi. Çevrede alınan geniş güvenlik önleminin ardından 4 katlı binanın yıkımı gerçekleştirildi.(İHA)
blank
Mustafa Akgün tarafından
10 Mart, 2025 10:35 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Yavuz, Personelle İftarda Bir Araya Geldi

Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, kamu personeliyle iftar programında buluştu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yapıldı.

İftar sonrası konuşan Vali Yavuz, kamu hizmetinde emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederek, “Birlikte büyük bir aile olarak Karabük’e hizmet ediyoruz. Ramazan ayının huzur ve bereketinin çalışma ortamımıza da yansımasını temenni ediyorum.” dedi.

Programda, emekliye ayrılacak olan Polis Memuru Yadigar Çapkın’a hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek plaket takdim edildi. Personel de bu anlamlı buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz’a teşekkür etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bu web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Detaylar için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.