Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye sevk edilen Karabük Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, enkaz altında kalan bir kişiyi 18 saat sonra sağ olarak kurtardı.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dün öğleden sonra deprem bölgesine ulaşan Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma ekiplerinin, deprem bölgesinde 18 saat sonra bir vatandaşı sağ olarak kurtardığını açıkladı. Vergili, “Arama kurtarma enkaz çalışmalarında görev alan tüm personelimize kolaylıklar, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. (Nurettin Acar)


Depremden 18 Saat Sonra Sağ Kurtarıldı
Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda Şampiyon Jandarma
Karabük’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, oynanan final müsabakasıyla tamamlandı. Yenişehir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final karşılaşmasında Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ile Karabük Jandarma Komutanlığı kozlarını paylaştı.
Heyecan dolu mücadeleyi 3-1 kazanan Karabük Jandarma Komutanlığı, turnuvanın şampiyonu oldu. Üçüncülüğü Türk Eğitim-İş elde ederken, İl Sağlık Müdürlüğü A Takımı dördüncü sırada yer aldı.
Final müsabakasını Karabük Valisi Oktay Çağatay da tribünden takip etti. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini Karabük Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, Karabük İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Voleybol İl Temsilcisi Sezgin Sayın takdim etti.
Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen turnuva, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

