Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Şubat, 2023 15:33 tarihinde yayınlandı
0

Depremde Ölenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Kahramanmaraş merkezli 10 İlde büyük yıkıma neden olan depremlerde hayatını kaybedenler için Karabük il genelinde Cuma namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de 7,7, Elbistan ilçesinde ise saat 13.24’te 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerde 10 ilde binlerce bina yıkıldı. Depremde yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ederken, ülke genelinde vefat edenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Depremin ardından hayatını kaybedenler için tüm Türkiye’de olduğu gibi Karabük’te de  tüm camilerde Cuma namazından önce Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Kılınan Cuma namazının ardından da şehir genelindeki tüm camilerde depremde vefat eden vatandaşlar için gıyabi cenaze namazı kılındı. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda zehir tacirlerine gozalti 831 gram metamfetamin ele gecirildi qJu1bzCr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 831 gram metamfetamin ile çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik Atakum ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.M.O. (30) ve E.K.Y. (21) isimli şahısların araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 831 gram metamfetamin, 75 adet sentetik ecza, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin