Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo grup müsabakaları Düzce’nin Akçakoca ilçesinde başladı. Müsabakalarda depremde hayatını kaybeden sporcularda unutulmadı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2023 yılı Osman Bayraktar sezonu faaliyet programında yer alan “Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo grup Müsabakaları Akçakoca bin seyircili spor salonunda yapılıyor. Karadeniz 1 Bölgesinden ilimizle beraber 10 takım mücadele ediyor. Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu, Çorum, Sinop, Amasya ve Samsun illerinin 2009, 2010, 2011 yaş kategorilerinden oluşan kız ve erkek takımları mücadele ediyor. Toplam 150 sporcu müsabakalara katılım sağlıyor. Grup müsabakaları sonuçlarına göre ilk altıya giren takımlar 07-11 Ağustos tarihlerinde Amasya’da düzenlenecek yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacaklar.
Akçakoca’da Taekwondo teknik toplantısı, şehitleri anma programı, yürüyüş ve kültür günü etkinlikleri yapıldı. Kültür günü etkinliklerinde Ceneviz Kalesi ve Fakıllı Mağarası gezisi sonrasında 15 Temmuz Şehitleri Parkında yemek ikramı yapıldı.
(İHA)


Depremde ölen sporcular unutulmadı
Kozlu’da şehit babaları unutulmadı
Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.
Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.


