Depremde ölen sporcular unutulmadı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2023 11:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Depremde ölen sporcular unutulmadı

Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo grup müsabakaları Düzce’nin Akçakoca ilçesinde başladı. Müsabakalarda depremde hayatını kaybeden sporcularda unutulmadı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2023 yılı Osman Bayraktar sezonu faaliyet programında yer alan “Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo grup Müsabakaları Akçakoca bin seyircili spor salonunda yapılıyor. Karadeniz 1 Bölgesinden ilimizle beraber 10 takım mücadele ediyor. Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu, Çorum, Sinop, Amasya ve Samsun illerinin 2009, 2010, 2011 yaş kategorilerinden oluşan kız ve erkek takımları mücadele ediyor. Toplam 150 sporcu müsabakalara katılım sağlıyor. Grup müsabakaları sonuçlarına göre ilk altıya giren takımlar 07-11 Ağustos tarihlerinde Amasya’da düzenlenecek yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacaklar.
Akçakoca’da Taekwondo teknik toplantısı, şehitleri anma programı, yürüyüş ve kültür günü etkinlikleri yapıldı. Kültür günü etkinliklerinde Ceneviz Kalesi ve Fakıllı Mağarası gezisi sonrasında 15 Temmuz Şehitleri Parkında yemek ikramı yapıldı.
(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
saganak kp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 13:35 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te sağanak yağış sonrası dereler taştı

Karabük’te dün geceden beri etkili olan ve metrekareye düşen 20 kilogram yağış sonrası bazı dereler taşarken, belediye ekipleri kanallarda temizlik çalışması yaptı.

Yağışların etkili olduğu ve hafta sonuna kadar belli aralıklar devam etmesi beklenen sağanak yağış sonrası Arıcak deresi Soğuksu Mahallesi mevkiinde devam eden yeni kanal çalışması nedeniyle taştı. Taşan dere yatağının suları İlkokul bahçesine dolarken, bölgedeki iş makineleri de kanal ağzında bulunan boruların tıkanmaması için çalışma yaptı. Belediye ekipleri ise TOKİ konutlarının bulunduğu alandan geçerek Filyos Irmağına bağlanan kanalın ağzında temizlik çalışması yaparak tıkanmasını önlemeye çalıştı.
Meteoroloji bölge genelinde hafta sonuna kadar sağanak yağış olarak devam edeceği uyarısında bulunarak vatandaşların muhtemel su baskınlarına karşı tedbirli olmalarını istedi.
Kent genelinde dün geceden bu yana devam eden sağanak yağmur sonrası Safranbolu ilçesinde metrekareye 24 kilogram, Yenice ilçesine ise 31 kilogram yağış düştü.

Bizi sosyal medyadan takip edin