Depremde Hayatını Kaybedenler Anısına “Saygı Yürüyüşü” - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Ağustos, 2023 15:51 tarihinde yayınlandı
0
0

Depremde Hayatını Kaybedenler Anısına “Saygı Yürüyüşü”

Karabük’te, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “2023 ANALİG Osman Bayrakdar Sezonu Futbol Müsabakaları öncesi Depremde Hayatını kaybeden vatandaşlar ile Gençlik ve Spor Bakanlığının vefat eden  78 personelleri anısına “Saygı Yürüyüşü” düzenlendi.

Analig müsabakaları için 19 farklı ilden Karabük’e gelen yaklaşık 350 sporcu İstasyon Caddesinden 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen iller ve depremde hayatını kaybeden 78 Gençlik ve Spor personellerinin isimlerinin yer aldığı dövizlerle Hürriyet Caddesine kadar yürüdü.(Haber Merkezi)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
toptan ali osmanlari cogaltmamiz lazim VWzGY7pa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Toptan, “Ali Osman’ları Çoğaltmamız Lazım”

Çaycuma’da, Doç. Dr. Hikmet Yazıcı’nın Avukat Ali Osman Odabaş’ın yaşamını konu alan kitabının tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, “Cumhuriyet çok başarılı oldu ancak daha gidecek yolumuz var. Bunun için Ali Osman Odabaş’ları çoğaltmamız lazım.” dedi.

Programda konuşan yazar Hikmet Yazıcı, eserin klasik bir biyografi olmadığını belirterek, Odabaş’ın hayatının “sessizce iyilik yapmanın ve paylaşmanın” önemli bir örneği olduğunu ifade etti.

Avukat Ali Osman Odabaş ise Yolgeçen köyünden çıktığını hiç unutmadığını vurgulayarak, yıllardır kazandığını topluma geri verdiğini ve kapısını çalan kimseyi geri çevirmediğini söyledi.

Toplantıya protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonunda düzenlenen imza gününde yaklaşık 200 kitap okurlarla buluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin