Depremde Enkaz Altına Kalan Şehide Son Görev - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Şubat, 2023 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Depremde Enkaz Altına Kalan Şehide Son Görev

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık Merkezli 7,7 ve 7,6  şiddetinde meydana gelen ve 10 İlimizde büyük yıkıma yol açan deprem felaketine Hatay’da yakalanan Eflanili  Asteğmen Enes Malik Köseoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Depremde Enkaz Altina Kalan Sehide Son Gorev3 KopyaDepremde Enkaz Altina Kalan Sehide Son Gorev Kopya

Hatay’ın İskenderun ilçesinde askerlik görevini yaptığı sırada meydana gelen depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Asteğmen Enes Melik Köseoğlu, memleketi Karabük’te gözyaşları içerisinde toprağa verildi.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin en çok etkilediği iller arasında yer alan Hatay’ın İskenderun ilçesinde yedek subay olarak görev yapan Asteğmen Enes Melik Köseoğlu’da enkazın altında kaldı. Yapılan çalışmalar sonucunda Köseoğlu’nun cansız bedeni ekipler tarafından enkaz altından çıkarıldı. İşlemlerinin ardından cenazesi Karabük’e getirilen Köseoğlu için bir tören düzenlendi. Türk bayrağına sarılı naaşı Beşbinevler Mescid-i Aksa Camii’ne getirilen Asteğmen’in yakınları gözyaşlarına boğuldu. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Köseoğlu’nun naaşı 5000 Evler Şehitliğinde toprağa verildi.

Törene, Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Milletvekili Niyazi Güneş, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Garip Gümüş, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
anne ayi ve yavrulari yolda goruntulendi minik yavrunun cabasi gulumsetti Jjjbfd1k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Anne ayı ve yavruları yolda görüntülendi, minik yavrunun çabası gülümsetti

Gümüşhane’de yolda görüntülenen anne ayı ve iki yavrusundan biri annesiyle kaçarken, diğerinin dağa tırmanma çabası gülümsetti.

Gümüşhane merkeze bağlı Yağmurdere köyünde bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, anne ayının iki yavrusuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalıştığı anlar yer aldı. Bu sırada yoldan araçların geldiğini fark eden anne ayı hızla yamaçtan aşağı doğru kaçtı. Yavrulardan biri annesini takip ederek onunla birlikte gözden kaybolurken, annesi ve minik kardeşinin kaçtığını fark edemeyen diğer yavru ise dağa tırmanmaya devam etmeye çalıştı.

Minik ayının dağa tırmanmak için gösterdiği çaba izleyenleri gülümsetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin