Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Şubat, 2023 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Depremde Enkaz Altına Kalan Şehide Son Görev

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık Merkezli 7,7 ve 7,6  şiddetinde meydana gelen ve 10 İlimizde büyük yıkıma yol açan deprem felaketine Hatay’da yakalanan Eflanili  Asteğmen Enes Malik Köseoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Depremde Enkaz Altina Kalan Sehide Son Gorev3 KopyaDepremde Enkaz Altina Kalan Sehide Son Gorev Kopya

Hatay’ın İskenderun ilçesinde askerlik görevini yaptığı sırada meydana gelen depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Asteğmen Enes Melik Köseoğlu, memleketi Karabük’te gözyaşları içerisinde toprağa verildi.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin en çok etkilediği iller arasında yer alan Hatay’ın İskenderun ilçesinde yedek subay olarak görev yapan Asteğmen Enes Melik Köseoğlu’da enkazın altında kaldı. Yapılan çalışmalar sonucunda Köseoğlu’nun cansız bedeni ekipler tarafından enkaz altından çıkarıldı. İşlemlerinin ardından cenazesi Karabük’e getirilen Köseoğlu için bir tören düzenlendi. Türk bayrağına sarılı naaşı Beşbinevler Mescid-i Aksa Camii’ne getirilen Asteğmen’in yakınları gözyaşlarına boğuldu. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Köseoğlu’nun naaşı 5000 Evler Şehitliğinde toprağa verildi.

Törene, Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Milletvekili Niyazi Güneş, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Garip Gümüş, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda uyusturucu operasyonu kacmaya calisirken yakalandilar vdkEMEsr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da uyuşturucu operasyonu: Kaçmaya çalışırken yakalandılar

Çorum’un Alaca ilçesinde jandarma ekiplerinin şüphe üzerine takibe alarak durdurduğu araçtaki uyuşturucu maddeyi atarak kaçmaya çalışan 3 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Alaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında Bozdoğan köyü bölgesinde gerçekleştirilen devriye sırasında durumundan şüphelenilen bir otomobil takibe alındı. Jandarma asayiş timleri tarafından durdurulan araçta bulunan sürücü M.S. (19) ile yanındaki B.E. (21) ve A.Ö. (17), araç içerisindeki uyuşturucu maddeyi dışarı atarak kaçmaya çalıştı. Kısa süreli kovalamacanın ardından 3 şüpheli de jandarma ekiplerince yakalandı. Daha sonra şüphelilere ait 3 ayrı ikamet ve araçta yapılan detaylı aramalarda 81,97 gram sentetik kannabinoid ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 7 bin 700 TL nakit para ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden M.S.’nin cep telefonunda yapılan ön incelemede, uyuşturucu madde kullandığı belirlenen M.C.T. (21) isimli şahsın da tespiti yapıldı. Cumhuriyet savcısının talimatıyla harekete geçen ekipler, M.C.T.’yi de gözaltına aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin