Denizlerde fırtına uyarısı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Kasım, 2023 20:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Denizlerde fırtına uyarısı

DÜZCE (İHA) – Düzce Valiliği’nden denizde fırtına beklendiği uyarısı yapıldı.

Düzce Valiliği’nden yapılan uyarıda, “Düzce’de rüzgarın 18 Kasım 2023 Cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren batısında kuzey ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinden sonra doğusunda güney ve güneybatısından 6 ile 8 kuvvetinde (50-75km/saat) fırtına, 19 Kasım 2023 Pazar günü 8 ile 10 kuvvetinde (75-105 km/saat) tam fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
artvinde 7 kisinin yaralandigi tunel kazasi kamerada YNkYyv55
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de 7 kişinin yaralandığı tünel kazası kamerada

Artvin-Erzurum karayolunun 7. kilometresindeki tünelde, iki kamyonetin çarpışması sonucu 7 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, 27 Nisan’da Artvin-Erzurum kara yolu üzerindeki 4 kilometrelik tünelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yusufeli istikametinden Artvin yönüne seyreden Mehmet Ş. idaresindeki Artvin Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 08 DE 524 plakalı kamyonet, tünel içinde şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen Ali Fuat Beyaz’ın kullandığı 08 ABB 956 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada sürücüler Mehmet Ş. ve Ali Fuat Beyaz ile araçlarda bulunan Orhan Bıyıklı, Şenol Aydemir, Murat Özmen, Doğan Ülker ve Seçkin Özay yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Kazanın tünel içindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, sürücü karşı şeride geçtiği ve karşı yönden gelen araçla çarpıştığı anlar yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin