blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ağustos, 2024 08:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denize sıfır belediye oteli hizmete açıldı

Düzce Belediyesi kent genelinde turizm atağına devam ederken, Akçakoca’da denize sıfır belediye oteli hizmete açıldı.
Düzce turizminin merkezlerinden olan Akçakoca’da, Düzce Belediyesi tarafından otel açıldı. Kalkın köyünde Vilayetler Birliği’nden devralınan 52 odalı otel, 3 aylık restorasyon çalışmalarının ardından Düzce Belediyesi BEL-TUR Otel adı ile hizmete alındı. Denize sıfır olan ve bahçesinde kır bahçesi, açık havuzu ve sahili ile dikkat çeken otelin açılışında konuşan Düzce Valisi Selçuk Aslan, “Düzce’miz açısından, Akçakoca’mız açısından önemli bir tesisi restore ederek yeniden ülke iz turizminin hizmetine açıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Beklentimizin çok çok üzerinde Karadeniz’de nadide bir tesis olarak hizmet verecek“ ifadelerini kullandı.

“Turizme değer katacak”
Vilayetler Birliği’nden devralınan otelin turizme değer katacağını belirten Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ise, “6 ay önce Düzce Valisi Selçuk Aslan ile yaptığımız görüşmede Vilayetler Birliği otelinin devredileceğini belirtti. Biz de devri kabul ettik. Gerekli kararlar çıktı. Biz bu oteli ve Akçakoca’daki konakları devraldık. Şu anda Düzce Belediyesi şirketi Düzce BEL-TUR tarafından işletiliyor. Buranın eski halini bilenler biliyor. Mimar arkadaşlarımızın destekleri ile buranın 4 yıldızlı bir otel olması için çaba harcadık. Düzce’nin böyle bir yere ihtiyacı var. Turizm konusunda çok hassasız çok duyarlıyız. Turizm potansiyelini geliştirmek çok istiyoruz. Aydınpınar şelalelerindeki done çadırlar, bungolovlar ve bu otel Düzce’nin turizmine, özellikle konaklamalı turizmine değer katacak“ şeklinde konuştu.
Restoran, snackbar, kafe ve havuzda günübirlik misafirlerin de ağırlanabileceği otel, belediye bünyesinde Kalkın köyünde hizmet verecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ağustos, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cips paketinden uyuşturucu çıktı, silahlar ele geçirildi

Samsun’da polis operasyonunda, cips paketine gizlenmiş 492 sentetik ecza hap ve çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü takımları, 25 Ağustos’ta gerçekleştirdikleri çalışmalarda M.K.K.’nin üzerinde 1 ruhsatsız tabanca ve 7 fişek, U.T.Ç.’nin üzerinde 3 ruhsatsız tüfek ve 50 kartuş, E.A.’nın üzerinde 1 kurusıkı tabanca ve 41 fişek buldu. R.A.’nın cips paketine gizlediği 492 sentetik ecza hap ise operasyonun en dikkat çeken bulgusu oldu.
Şüpheli şahıslar gözaltına alınarak haklarında isimli süreç başlatıldı. Emniyet yetkilileri, "Nereye gizlerseniz gizleyin, ruhsatsız silahları ve uyuşturucuyu tek tek bulup ortaya çıkaracağız. Halkımızın huzurunu bozmanıza asla müsaade etmeyeceğiz" sözleriyle kontrollerin süreceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin