blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ocak, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denize düşen karaca yeniden doğaya salındı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde denize düşen ve gruplar tarafından kurtarılan karaca, tedavisinin akabinde doğal ömür alanına salındı.
Kastamonu’nun Cide ilçesinde 21 Aralık’ta meydana gelen olayda, denize düşen karacayı gören vatandaşlar durumu Cide Belediyesi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen Cide Belediyesi ve Tabiat Müdafaa ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü takımları tarafından karaca, denizden çıkartıldı.
Daha sonra veteriner tabip tarafından gerçekleştirilen muayenesinde, karacanın boynuzlarından ağır hasar gördüğü ve fazla bitkin düştüğü tespit edildi. Tedavi altına alınan karaca sıhhatine kavuşmasının akabinde, doğal hayat alanına salındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Kastamonu’nun Araç ilçesinde iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Kaza, Araç ilçesi Kastamonu-Karabük karayolu İğdir köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Eray G. idaresindeki74 BB 001 plakalı araba ile Mehmet B. idaresindeki 06 MESKEN 1034 plakalı araba kavşakta çarpıştı. Kazada şoförler ile Eray G. idaresindeki araçta bulunan Fatih Y. ve Mehmet Alper K. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahaleleri yapılan yaralılar, Araç Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Jandarma takımları kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin