Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2023 15:51 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denizde yüzerken yılan bacağına dolandı

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde denizde yüzen bir kişinin bacağına yılan sarıldı. Kıyıya çıkan vatandaş, yılanı doğal yaşam alanına bıraktı. Düzce'nin Karadeniz’e açılan kapısı Akçakoca'da denizde yüzen bir kişinin bacağına yılan sarıldı. Yüzdüğü esnada bacağına bir şeylerin dolandığını fark eden vatandaş, hemen karaya çıktı. Kıyıya çıktığında bacağındaki yılanı fark eden şahsı yılan ısırdı. O anları kayda alan vatandaşın yanına gelenlere, "Mendireğin orada yüzerken bir anda bacağıma yapıştı. Buradan bacağımı da ısırdı. Şimdi biraz kendime geleyim doğal hayatına bırakacağım" dediği duyuldu. Yılan, vatandaş tarafından daha sonra doğal yaşam alanına bırakıldı. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Elektrikli bisiklet ile motosiklet çarpıştı: 1 ağır yaralı

Düzce’de meydana gelen kazada motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan ve üzerinde 3 kişinin bulunduğu elektrikli bisiklete çarptı. Kazada çarpmanın tesiri ile motosikletten düşerek, başını kaldırıma çarpan şoför ağır yaralandı.
Kaza, 00.30 sıralarında Çay Mahallesi Ela Bahriye Oral Bulvarı bitiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran Aydınpınar Caddesi istikametine gitmekte olan E.K yönetimindeki 54 AIA 343 plakalı motosiklet, kaldırımdan inerek yolun karşısına geçmeye çalışan ve üzerinde eşi ile çocuğu bulunan E.B yönetimindeki elektrikli bisiklete çarptı. Kazada çarpmanın tesiri ile motosikletten düşerek başını kaldırıma çarpan E.K ağır yaralandı. Yaralı E.K. Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Elektrikli bisiklette bulunan 3 kişi ise 112 acil sıhhat gruplarının yaptıkları denetimlerin akabinde hastaneye gitmek istemedikleri için ambulanstan indirildiler. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin