Reklam
Reklam

Denizde kaybolan gencin cansız bedeni bulundu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Temmuz, 2023 16:40 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’ın Pilavkum plajında denizde kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı.
Bartın’da taşıt ulaşımı olmayan ve yaya olarak sarp arazilerden geçilerek ulaşım sağlanan Pilavkum plajında arkadaşıyla birlikte denize giren 20 yaşındaki Muhammet Emin Çapkın, dalgaların arasında gözden kayboldu. Çapkın’ın gözden kaybolması üzerine arkadaşı 112’yi arayarak yardım istedi. Kaybolan gencin bulunması için bölgede Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığına bağlı botla denizden yapılan aramalara Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Kurtarma Timleri (DEGAK) ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekiplerince karadan da destek verildi. Kayıp gencin cansız bedeni bugün sabah saatlerinde plajın 1 kilometre batısında su yüzeyinde bulundu. Gencin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

elektrik akimina kapilan isci hayatini kaybetti mCBqbEkG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzon’un Araklı ilçesinde bir inşaatta çalıştığı sırada elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti.

Olay, Araklı ilçe merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçedeki bir inşaatta çalışan Ferhat Uzun (25), henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik akımına kapıldı. Akıma kapılan genç işçi, binanın temeli için açılan su kuyusuna düştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Uzun’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Yapılan incelemenin ardından gencin cenazesi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin