Bartın’ın Pilavkum plajında denizde kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı.
Bartın’da taşıt ulaşımı olmayan ve yaya olarak sarp arazilerden geçilerek ulaşım sağlanan Pilavkum plajında arkadaşıyla birlikte denize giren 20 yaşındaki Muhammet Emin Çapkın, dalgaların arasında gözden kayboldu. Çapkın’ın gözden kaybolması üzerine arkadaşı 112’yi arayarak yardım istedi. Kaybolan gencin bulunması için bölgede Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığına bağlı botla denizden yapılan aramalara Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Kurtarma Timleri (DEGAK) ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekiplerince karadan da destek verildi. Kayıp gencin cansız bedeni bugün sabah saatlerinde plajın 1 kilometre batısında su yüzeyinde bulundu. Gencin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (İHA)


Denizde kaybolan gencin cansız bedeni bulundu
Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.
İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


