Denizde boğulan gencin cenazesi Karabük'te toprağa verildi - Karabük Haber Postası
ioioi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Şubat, 2026 15:25 tarihinde yayınlandı
0
0

Denizde boğulan gencin cenazesi Karabük’te toprağa verildi

Bartın’ın Amasra ilçesinde denizde cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisinin cenazesi memleketi Karabük’te toprağa verildi.
Büyük Liman Plajı’nda Hasan Erdem Sevimli isimli gencin elbiseleri ile denize girdiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı ekibi, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Dalgıçlar tarafından yapılan aramada Sevimli’nin cansız bedenine ulaşıldı. İşlemlerinin ardından gencin cenazesi memleketi Karabük’e gönderildi. Sevimli için ikindi vaktine müteakip Cumhuriyet Mahallesi Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından gencin cenazesi aile mezarlığında toprağa verildi.
Sevimli’nin Karabük Üniversitesi Bilişim Teknolojileri MYO öğrencisi olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda trafik polisleri denetimleri sikilastirdi 6q6e6VcQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da trafik polisleri denetimleri sıkılaştırdı

Bolu’da trafik polisi ekipleri, kentin en işlek noktalarında motosiklet ve özel halk otobüsü sürücülerine yönelik evrak ve kural denetimi gerçekleştirdi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde trafik güvenliğini ve düzenini sağlamak amacıyla uygulamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu güzergahlardan Cumhuriyet Caddesi üzerinde denetim noktası oluşturdu.

Uygulamada özellikle motosikletler ve özel halk otobüsleri durdurularak tek tek kontrol edildi. Ekipler tarafından, sürücülerin trafik kurallarına uyup uymadıkları denetlenirken, ehliyet, ruhsat ve zorunlu araç evrakları incelendi. Kent genelinde trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin