Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Mayıs, 2015 08:22 tarihinde yayınlandı
0

Denizcilik Festivali Düzenlendi

BARTIN Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Kurucaşile İlçesinde 1. Denizcilik Festivali düzenledi. Festival kapsamında gerçekleştirilen oyunlarda öğrenciler birbirleriyle yarıştı.
Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulunun Kurucaşile’de bulunan Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı, Yat işletme ve Yönetimi Programı ile Gemi İnşaatı Programı “1. Denizcilik Festivali” gerçekleştirdi.
Kurucaşile İlçesinde gerçekleştirilen şenlikte, kano ve dingi yarışı, halat çekme, voleybol, basketbol, futbol ve yüzme alanlarında yarışmalar yapıldı. Öğrenciler katıldığı etkinliklerde birbirleriyle kıyasıya yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Deniz sezonunun da başlamasıyla öğrenciler deniz kıyısında bulunan okullarının keyfini çıkardı.
Yarışmalar sonunda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi. Festivalin önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımla yapılması düşünülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ceset kokusu sanildi gercek polisin eve girmesiyle ortaya cikti ivyeLS3T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ceset kokusu sanıldı, gerçek polisin eve girmesiyle ortaya çıktı

Gümüşhane’de bir apartmandan yayılan kötü koku paniğe neden oldu. Ekiplerin seferber olduğu olayda kokunun buzdolabında unutulan bozuk etlerden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Olay, gece saatlerinde Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri apartmanın giriş katından gelen ağır koku nedeniyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk değerlendirmede kokunun ceset kokusu olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, evde yaşlı bir kadın ile genç bir kızın yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Uzun süre ev sahibine ulaşmaya çalışan ekipler, daha sonra anahtarı temin etti. Savcılıktan alınan iznin ardından eve giren ekipler, ev içerisinde inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde apartmanı alarma geçiren kokunun evde elektrik sigortasının atması nedeniyle buzdolabında unutulan ve bozulan etlerden kaynaklandığı belirlendi. Olayın ardından ekipler normale dönerken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin