Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2016 07:12 tarihinde yayınlandı
0

Deniz kenarında ceset bulundu

ZONGULDAK ‘ta deniz kenarında erkek cesedi bulundu. Edinilen bilgiye göre, Ortakapuz mevkisinde sabah saatlerinde denize girmek isteyen vatandaşlar kayaların üzerinde bir erkeğin hareketsiz şekilde yattığını fark etti. Durumu polise ihbar eden vatandaşlar, AFAD ekiplerine de haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri hayatını kaybeden kişinin 49 yaşındaki Ali A. olduğunu belirledi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olay yerinde incelemelerde bulunurken deniz polisi soruşturma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri çevredeki alkol kutularını da delil olarak aldı. Ali A.’nin cesedi, kesin ölüm sebebinin araştırılması için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alapli limaninda tarihi gun yasandi yeni rihtima ilk gemi yanasti 76Hywq1Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı Limanı’nda tarihi gün yaşandı, yeni rıhtıma ilk gemi yanaştı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 2022 yılında yapımına başlanan Marmara Çimento Limanı’nda ilk yükleme heyecanı yaşandı. Yeni rıhtıma yanaşan yabancı bayraklı gemiye yurt dışına gönderilmek üzere çimento yüklemesi yapıldı.

Yaklaşık 50 bin metrekare alan üzerine kurulan limana, Bartın üzerinden gelen yabancı bayraklı gemi demirledi. Geminin, Romanya üzerinden Tuna Nehri hattıyla Sırbistan’a çimento taşıyacağı öğrenildi.

Marmara Çimento Alaplı Limanı sorumlusu Enes Tozkopan yaptığı açıklamada, limana yanaşan ilk geminin yaklaşık 6 bin ton kapasiteye sahip olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Yurt dışına, Romanya Tuna Nehri üzerinden Sırbistan’a çimento sevkiyatı yapacağız. İlk etapta kendi firmamıza hizmet vereceğiz, ardından üçüncü şahıslara da hizmet sunacağız. Bu gemi ülkemize ve bölgemize hayırlı olsun” diye konuştu

Gerçekleştirilen yatırım sayesinde Alaplı’daki liman, kapasite ve teknolojik altyapı bakımından Batı Karadeniz’in en büyük ikinci iskelesi olma özelliğini güçlendirdi.

Bölge ekonomisine önemli katkı sağlaması beklenen limanın, dış ticaret ve sevkiyat taşımacılığında da aktif rol üstleneceği ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin