Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2016 07:12 tarihinde yayınlandı
0

Deniz kenarında ceset bulundu

ZONGULDAK ‘ta deniz kenarında erkek cesedi bulundu. Edinilen bilgiye göre, Ortakapuz mevkisinde sabah saatlerinde denize girmek isteyen vatandaşlar kayaların üzerinde bir erkeğin hareketsiz şekilde yattığını fark etti. Durumu polise ihbar eden vatandaşlar, AFAD ekiplerine de haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri hayatını kaybeden kişinin 49 yaşındaki Ali A. olduğunu belirledi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olay yerinde incelemelerde bulunurken deniz polisi soruşturma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri çevredeki alkol kutularını da delil olarak aldı. Ali A.’nin cesedi, kesin ölüm sebebinin araştırılması için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
arkadaslariyla girdigi deniz sonu oldu p3h4i6dl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Arkadaşlarıyla girdiği deniz sonu oldu

Kastamonu’nun Abana ilçesinde arkadaşlarıyla denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Hacıveli mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte denize giren Hasan Gözütok (25), bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, Gözütok’u sudan çıkardı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Gözütok, Abana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen Gözütok, hayatını kaybetti. Hasan Gözütok’un Sivas nüfusuna kayıtlı olduğu ve inşaat işçisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin