Çorum’da polis denetiminden kaçan sürücünün otomobili park halindeyken bulundu. Araç otoparka çekilirken, sahibine 10 bin 292 TL para cezası uygulandı.
Edinilen bilgiye göre, Cemilbey Caddesi üzerinde denetim yapan Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin “dur” ihtarına uymayan otomobil kaçmaya başladı. Ekipler tarafından takibe alınan 19 ACP 021 plakalı otomobil, bir süre sonra Vatan Caddesi’nde park halindeyken bulundu.
Ekipler tarafından yapılan incelemeler neticesinde otomobil çekici yardımı ile otoparka çekildi. Tespiti yapılan araç sahibine ise 10 bin 292 TL para cezası uygulandı.


Denetimden kaçan sürücüye 10 bin 292 TL ceza
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

