Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde denetimden çıkan arabanın üst geçide çarpması sonucu 1 kişi yaralandı
Alınan bilgilere nazaran kaza, Alaplı Fazilet yuva üst geçidin önünde meydana geldi. Sabah saatlerinde Ereğli istikametinden gelen C.A.S yönetimindeki araba, şoförünün direksiyon hakimiyetin kaybetmesiyle üst geçidin ayağına çarptı. Kazanın akabinde etraftakiler 112 Acil Davet Merkezi’ne bilgi verdi. Kazada yaralanan ve araç içerisinde sıkışan C.A.S isimli kişi, İtfaiye gruplarının de müdahalesiyle çıkarılarak sıhhat gruplarına teslim edildi. Yaralı şoför C.A.S Kdz. Ereğli’de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.
Polis grupları kara yolunda güvenlik önlemi alarak, trafiğin akışını denetimli sağladı.


Denetimden çıkan araba üst geçit direğine çarptı:1 yaralı
Vali Hacıbektaşoğlu’ndan trafik ekiplerine başarı belgesi
Zonguldak’ta Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik düzeninin korunması ve trafik bilincinin artırılması amacıyla üstün gayret ve özveriyle görev yapan emniyet ve jandarma trafik personeli, Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.
Vali Hacıbektaşoğlu, trafik güvenliğinin toplum huzuru açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan trafik personelinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti.
Trafik kazalarının önlenmesi, sürücülerde trafik bilincinin geliştirilmesi ve güvenli ulaşımın sağlanması adına yürütülen denetim ve eğitim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Vali Hacıbektaşoğlu, görevlerinde üstün başarı gösteren personele teşekkür etti.
Zonguldak Valiliği makamında gerçekleşen programa, Zonguldak Vali Yardımcısı Şenol Levent Elmacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Orhan Kaş ile emniyet ve jandarma ekipleri katıldı.

