Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde denetimden çıkan arabanın üst geçide çarpması sonucu 1 kişi yaralandı
Alınan bilgilere nazaran kaza, Alaplı Fazilet yuva üst geçidin önünde meydana geldi. Sabah saatlerinde Ereğli istikametinden gelen C.A.S yönetimindeki araba, şoförünün direksiyon hakimiyetin kaybetmesiyle üst geçidin ayağına çarptı. Kazanın akabinde etraftakiler 112 Acil Davet Merkezi’ne bilgi verdi. Kazada yaralanan ve araç içerisinde sıkışan C.A.S isimli kişi, İtfaiye gruplarının de müdahalesiyle çıkarılarak sıhhat gruplarına teslim edildi. Yaralı şoför C.A.S Kdz. Ereğli’de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.
Polis grupları kara yolunda güvenlik önlemi alarak, trafiğin akışını denetimli sağladı.


0
Denetimden çıkan araba üst geçit direğine çarptı:1 yaralı
0
0
Ahır göçüğünde can pazarı: Kadın ağır yaralı kurtarıldı, hayvanlar enkaz altında kaldı
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bir ahırın çökmesi sonucu Fatma Demir (63) ağır yaralı olarak kurtarılırken, çok sayıda büyük ve küçükbaş hayvan göçük altında kaldı.
Olay, Taşköprü ilçesine bağlı Bozarmut köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde bulunan bir ahır henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Göçük sırasında ahırda bulunan Fatma Demir enkaz altında kaldı. Ağır yaralı olarak kurtarılan Fatma Demir, sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Göçük altında ise çok sayıda büyük ve küçükbaş hayvanın kaldığı öğrenildi.

