Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde denetimden çıkan arabanın üst geçide çarpması sonucu 1 kişi yaralandı
Alınan bilgilere nazaran kaza, Alaplı Fazilet yuva üst geçidin önünde meydana geldi. Sabah saatlerinde Ereğli istikametinden gelen C.A.S yönetimindeki araba, şoförünün direksiyon hakimiyetin kaybetmesiyle üst geçidin ayağına çarptı. Kazanın akabinde etraftakiler 112 Acil Davet Merkezi’ne bilgi verdi. Kazada yaralanan ve araç içerisinde sıkışan C.A.S isimli kişi, İtfaiye gruplarının de müdahalesiyle çıkarılarak sıhhat gruplarına teslim edildi. Yaralı şoför C.A.S Kdz. Ereğli’de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.
Polis grupları kara yolunda güvenlik önlemi alarak, trafiğin akışını denetimli sağladı.


Denetimden çıkan araba üst geçit direğine çarptı:1 yaralı
Doktorlar mangal şenliğinde buluştu
Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.
Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.
Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

