Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Temmuz, 2016 15:06 tarihinde yayınlandı
0

Demokrasi Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı

 

15 Temmuz Cuma günü akşam İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde TSK içerisindeki FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarınca yapılmaya çalışılan darbe girişimini engellemeye çalışırken açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Metin Arslan Gözyaşları arasında toprağa verildi

İstanbul’da İBB binasına darbe girişimi sırasında açılan ateş sonucu şehit olan 44 yaşındaki inşaat işçisi Metin Arslan, Karabük’te toprağa verildi.
15 Temmuz Cuma günü akşam İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde TSK içerisindeki FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarınca yapılmaya çalışılan darbe girişimini engellemeye çalışırken açılan ateş sonucu hayatını kaybeden 44 yaşındaki Arslan’ın cenazesi, yakınları tarafından İstanbul Adli Tıp Kurumunun morgundan alınarak Karabük Camlık Camisi’ne getirildi.
Burada düzenlenen cenaze törenine, Arslan’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Karabük Valisi Mehmet Aktaş, İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cihan Ulukaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Baba Zeki Arslan, Türk bayrağına sarılı oğlunun tabutu başında taziyeleri kabul etti.
Kılınan cenaze namazının ardından Arslan’ın cenazesi Öğlebeli Mezarlığı’nda defnedildi.
Arslan’ın darbe girişimini engellemek için önce Boğaz Köprüsü’ne gittiği, daha sonra ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi önüne geçtiği ve burada gözüne isabet eden kurşunla vurularak öldürüldüğü belirtildi.
İnşaat işçisi ve bekar olan Arslan’dan uzun süredir haber alamayan yakınlarının İstanbul’a giderek burada Adli Tıp Kurumunda yer alan isim listelerine bakarak buldukları öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosya belediyesinden oto sanayi bolgesinde cevre temizligi dq4sOb1U
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tosya Belediyesi’nden Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği gerçekleştirerek, çevre kirliliğine sebep olan ve yolları daraltan olumsuzluklar giderildi.

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde düzensiz şekilde bırakılan hurda araçlar, çevre kirliliğine sebep olan görüntüler ve yolların daralmasına sebep olan olumsuzlukların giderilmesi için çalışma başlattı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortak kullanım alanlarının amacı dışında kullanılması, çevreyi ve şehir düzenini olumsuz etkileyen görüntülerin oluşmasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, şehrin düzenini bozan hiçbir oluşuma izin verilmeyeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin