Demokrasi Nöbeti Aralıksız Sürüyor - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İftara kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2016 14:44 tarihinde yayınlandı
0
0

Demokrasi Nöbeti Aralıksız Sürüyor

 

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin: “Fethullah Gülen Türkiye’ye iade edildiğinde ona da uygun bir ada buluruz. Hatta Abdullah Öcal ile komşu olmasını gönlümden geçiriyorum”

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen’in, terörist başı Abdullah Öcalan ile arasında bir fark olmadığını ve Türkiye’ye geldiğinde ona da bir ada bulacaklarını söyledi.
Türkiye’nin dört bir yanında devam eden demokrasi nöbetleri, Karabük meydanında aralıksız sürüyor.
FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği başarısız darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydana dökülen vatandaşlar, demokrasi nöbetini sürdürüyor. Darbe sürecini kınayan vatandaşlar, idam kararına ise tam destek veriyor.
Karabük kent meydanında toplanan vatandaşlara hitaben konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, zaman zaman ihanetlere uğramış olan Türk milletinin 15 Temmuz’da çok çirkin ve çok şerefsiz bir ihanetle karşı karşıya kaldığını söyledi.
FETÖ terör örgütünün PKK ile arasında ne fark var diye soran Şahin, “ Terörist başı Abdullah Öcalan ile Fethullah Gülen arasında ne fark var, fark mı var.? O nedenle PKK terör örgütünün terörist başının lideri Abdullah Öcalan nasıl İmralı’da cezasını çekiyor. FETÖ terör örgütünün başı Fehullah Gülen de Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Hükümeti’nin uğraşları sonucu inanıyorum ki, Türkiye’ye iade edilecektir. O da Türkiye’ye gelecek bağımsız yargı organları karşısında yargılanacak ve Türkiye’ye, milletimize karşı girişmiş olduğu bu hainane eylemlerinin hesabını verecektir. Fethullah Gülen Türkiye’ye iade edildiğinde ona da uygun bir ada buluruz. Hatta Abdullah Öcal ile komşu olmasını gönlümden geçiriyorum. Ona en uygun ada hayırsız adadır. İmralı’nın hemen yanındaki hayırsız ada” dedi.
Milletvekili Şahin’in konuşması sık sık ‘İdam İsteriz’ sloganları ile kesildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte vasak fotokapanla goruntulendi K4nbU7Hm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mart, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te vaşak fotokapanla görüntülendi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde nesli tükenme tehlikesi altında bulunan vaşak, fotokapanla görüntülendi.

Vahşi yaşam fotoğrafçısı Ömer Faruk Korkmaz’ın doğaya yerleştirdiği fotokapanlar, bölgedeki yaban hayatını kayıt altına almaya devam ediyor. Safranbolu’da ormanlık alana kurulan fotokapan, gece saatlerinde bölgeden geçen bir vaşağı görüntüledi.

Görüntülerde, dünyada nesli tükenme tehlikesi altında bulunan ve “kesin korunacak türler” listesinde yer alan vaşağın bir süre bölgede dolaştığı anlar yer aldı.

Vahşi yaşam fotoğrafçısı Korkmaz’ın kurduğu fotokapanlar sayesinde Karabük ve çevresindeki yaban hayatına ilişkin önemli görüntüler elde edilirken, vaşağın görüntülenmesi bölgedeki biyolojik çeşitliliğin korunması açısından da dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin