Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mart, 2017 08:59 tarihinde yayınlandı
0

Demirtaş, Gülüç’ü şantiyeye çevirdi

ZONGULDAK ’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi Başkanı Gökhan Demirtaş, belediye meclis üyeleri ile birlikte mahallelerde ve sahilde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, belediye meclis üyeleri ile birlikte mahallelerde devam eden çalışmaları inceleyerek mahalle sakinleri sohbet etti. Gülüç’te şu anda Molla Ahmet Sokak, İbrahim Yalçın Caddesi ve Huzur Sokak’ta parke yol yapım ve yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Demirtaş, bu yaz sezonunda Gülüç’te tüm ana yolların asfaltlanacağını söyledi. Demirtaş ayrıca bu yıl sonuna kadar Gülüç Beldesi içerisinde bozuk yol bırakmayacaklarını belirterek, tüm mahalle, cadde ve sokaklardaki yolların bitirileceğini ifade etti. Gülüç sahilinde havaların ısınması ile birlikte çalışmalara hız verdiklerini belirten Demirtaş “Sahilimizin ilk etap çalışmalarını tamamladık. Yürüyüş yolları, ağaçlandırma ve çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Kafeterya ve çay bahçesi inşaatına başladık. Yakın zamanda tamamlamayı planlıyoruz. Yine çocuk parkları ile ilgili zemin çalışmalarımızı bitirdik. Kısa süre içerisinde çocuk parklarının montajına geçeceğiz. Burada çok sayıda masal kahramanı da olacak. Gülüç sahiline Batı Karadeniz bölgesinin en büyük çocuk parkını yapıyoruz. Gülüç sahilimiz sadece Gülüç’e değil tüm bölgeye hitap edecek noktaya gelecek” dedi. Gülüç Belediyesi yan tarafında ki alanda eski binaların yıkıldığını ve buraya park yapacaklarını anlatan Demirtaş “Burada eski binalar çirkin bir görüntü oluşturuyordu. Eski binaları yıktık ve çevre düzenleme çalışmalarına başladık. Buraya yaşlılarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın gelip oturabileceği içerisinde süs havuzu, oturma grupları olan güzel bir park yapıyoruz. Gülüç’ü güzelleştirmek için ilk günkü aşkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. Başkan Demirtaş ayrıca daha yaşanabilir bir Gülüç için belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları, muhtarlar ve Gülüç halkı ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alevlere teslim olan ev kullanilmaz hale geldi vwDlIGDh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde soba parlaması neticesinde alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi.

Olay, Hanönü ilçesine bağlı Akşasu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Özmen’e ait evde sobanın parlaması neticesinde alevlerin sıçradığı evde yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan vatandaşlar, pencereleri kullanarak dışarı çıktı.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilen ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken ev kullanılmaz hale geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin