Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Ağustos, 2017 13:57 tarihinde yayınlandı
0

Demirel’den Sökmen’e ziyaret

Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Kaymakam Demirel, Yenice’de yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler alırken Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, “Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak Bakanlığımız politikaları doğrultusunda, ilimizdeki koruyucu ve önleyici hizmetlere yönelik çalışma yapan, değişim ve gelişimi izleyen, yerinde hizmet verme anlayışı içerisinde sosyal hizmete ihtiyacı olan kişi, aile ve toplumun sosyo-ekonomik yoksunluklarını gidermeye çalışan bir politika izleyeceğiz” dedi.
Karabük Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Galip Sökmen, Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel’e nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin