Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Kaymakam Demirel, Yenice’de yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler alırken Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, “Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak Bakanlığımız politikaları doğrultusunda, ilimizdeki koruyucu ve önleyici hizmetlere yönelik çalışma yapan, değişim ve gelişimi izleyen, yerinde hizmet verme anlayışı içerisinde sosyal hizmete ihtiyacı olan kişi, aile ve toplumun sosyo-ekonomik yoksunluklarını gidermeye çalışan bir politika izleyeceğiz” dedi.
Karabük Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Galip Sökmen, Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel’e nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.


Demirel’den Sökmen’e ziyaret
TeknoKarabük’te geleceğin kaşifleri sahne aldı
Karabük’te düzenlenen TeknoKarabük Festivali’nde öğrenciler hazırladıkları teknoloji ve bilim odaklı projeleri sergiledi.
Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 352 takım ve 458 öğrenci, geliştirdikleri projelerle ziyaretçilerin karşısına çıktı. Etkinlikte öğrenciler dron, çizgi izleyen robot, mini sumo robot, robot futbol, afiş tasarımı, yapay zekâ ile video ve serbest proje kategorileri başta olmak üzere birçok alandaki çalışmalarını sergiledi. Teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve özgün projeler büyük beğeni topladı.
Katılımcılar stantları dolaşarak öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.
Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Birol Cangı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.


