Kozcağız-Perşembe yolunda seyir halindeki dorse, tırdan ayrıldı. Yüklü demirler yola saçılırken büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.
Kaza, Kozcağız’dan Çaycuma yönüne giden bir tırın dorsesinin ayrılmasıyla meydana geldi. Dorsenin ayrılması sonucu yüklü saç malzemesi yola dökülürken, şans eseri kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza sonrasında olay yerine jandarma ekipleri sevk edilerek, yol güvenliği sağlandı. Bir süreliğine trafiğe kapanan yol, bölgeye getirilen iş makineleri ve başka bir tır yardımıyla temizlenerek, tekrar trafiğe açıldı.
Kazanın nasıl meydana geldiği ve dorsenin neden ayrıldığıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza sonrası bölgede bir süre aksayan trafik, yolun temizlenmesiyle normale döndü. Yetkililer, sürücülere dikkatli olmaları ve yol güvenliği konusunda tedbirli davranmaları yönünde uyarıda bulundu.
Jandarma ekipleri, kazanın ardından geniş güvenlik önlemleri aldı ve herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için yol boyunca araçları kontrollü bir şekilde yönlendirdi. Kazanın ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.


Demir yüklü tır kazaya karıştı, faciadan dönüldü
Samsun’da narkotikten peş peşe operasyon: Gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi
Samsun’da narkotik ekiplerince Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ile 275 bin 800 TL ele geçirilirken, 8 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon düzenlendi. Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda S.A. ve M.Ş.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 600 gram skunk, 6 adet extacy hap, 2 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 275 bin 800 TL ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
İlkadım ilçesinde düzenlenen başka bir operasyonda ise M.G.Ö. (17), K.D., M.İ.H. ve Y.Y.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 700 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Aynı ilçede gerçekleştirilen diğer operasyonda da E.A. ve Y.E.K.’nin üzerleri ile ikametlerinde yapılan aramada 183 adet sentetik ecza bulundu. 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılarak gözaltına alındı. Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, toplam 8 şüpheli bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

