Kozcağız-Perşembe yolunda seyir halindeki dorse, tırdan ayrıldı. Yüklü demirler yola saçılırken büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.
Kaza, Kozcağız’dan Çaycuma yönüne giden bir tırın dorsesinin ayrılmasıyla meydana geldi. Dorsenin ayrılması sonucu yüklü saç malzemesi yola dökülürken, şans eseri kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza sonrasında olay yerine jandarma ekipleri sevk edilerek, yol güvenliği sağlandı. Bir süreliğine trafiğe kapanan yol, bölgeye getirilen iş makineleri ve başka bir tır yardımıyla temizlenerek, tekrar trafiğe açıldı.
Kazanın nasıl meydana geldiği ve dorsenin neden ayrıldığıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza sonrası bölgede bir süre aksayan trafik, yolun temizlenmesiyle normale döndü. Yetkililer, sürücülere dikkatli olmaları ve yol güvenliği konusunda tedbirli davranmaları yönünde uyarıda bulundu.
Jandarma ekipleri, kazanın ardından geniş güvenlik önlemleri aldı ve herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için yol boyunca araçları kontrollü bir şekilde yönlendirdi. Kazanın ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.


Demir yüklü tır kazaya karıştı, faciadan dönüldü
Kara yolunda ters istikamette ilerleyen sürücü kamerada
Karabük-Eskipazar kara yolunda ters yönde ilerleyen otomobil sürücüsü faciaya davetiye çıkarırken, karşı yönden gelen araçların sürücüleri ani manevralarla kazadan son anda kurtuldu.
Olay, Mermer Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine seyir halinde olan sürücüler, kendi şeritlerinde ters yönden hızla gelen otomobili görünce panik yaşadı.
Karşı yönden gelen aracı son anda fark eden sürücüler, ani manevralarla ihtimali kazadan kurtuldu.
Ters yönde ilerleyen sürücünün, hem kendi canını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attığı, kilometrelerce bu şekilde ilerledikten sonra gözden kaybolduğu anlar araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.
Görüntülerde, ters yönden gelen otomobili fark eden sürücünün direksiyonu kırarak çarpışmayı önlediği, arka kamera kayıtlarında ise otomobilin kamyonun yanından hızla geçtiği anlar yer aldı.

